#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Eleştirenlere cevabını sahada verdi , helal olsun :ayatollah:

İlk 11 yazılmalı artık..Hamit yerine oynaması adalettir...

İlk 11 başlamalıydı zaten ki bu gol ona hediye oldu :yenieek:

Hamit yerine aydın girince gözüm bayram etti. Slow motiondan super hıza gectik sanki. A7 REİS:ayatollah:

Rüzar gibi geçti resmen.Helal olsun aldı artık formayı bence.

Aydın'ım benim! Sen böyle oyna, ben özür dilemeğe hazırım... :ayatollah:

İyiydi. Karşılığını lig maçında kadro dışı kalarak alır.

İyiydi gerçekten Hamitin bu formsuzluğunda formayı alır.

Daha ne yapsın lan bu adam kendini kanıtlamak için? Bu kadar istikrarsız oynatılıp bu kadar iyi performans veren Aydın gerçeği varken, hala sol kanatta Emre ısrarı niye?

Bundan sonra da yedek kalırsa cidden yazık olacak. Süpersin adamım!

Bi dahaki maça kadro dışı 3 gün sonra görürük:yenieek:

Sadece şunun cevabını verin yeter.. F. Terim olmasa Aydın şu an neredeydi?

Bu forumda Aydın'a küfürden beter hakaretler yağdıranlar şimdi Aydın'ı oynatmadığı için Fatih hocayı suçluyor ya.. kelimeler kifayetsiz kalıyor bu noktada...

Bu forumda Aydın'a küfürden beter hakaretler yağdıranlar şimdi Aydın'ı oynatmadığı için Fatih hocayı suçluyor ya.. kelimeler kifayetsiz kalıyor bu noktada...

Genelleme yapmaya gerek yok Aydın'a falan küfretmedim hiç benden alıntılama ya da. F.T olmasa Aydın 11'deydi nerede olacak. Bu seneki her maçında iyiydi Aydın ben Aydın olup Emre gibi adamların arkasında yedek kalsam lisansımı yırtarım.

Fatih hoca Aydın'ın böyle oynamasında pay sahibi olabilir ama ortada bir gerçek var, değiştirilemez bu. Aydın çok formda ve en yetenekli kanat oyuncumuz. Her maç iyi oynamasına rağmen hala oynatılmıyor, yerine gerçek mevkisi orta saha olan ve formsuz olan Emre oynatılıyor. Bunda mantık aramaya gerek yok, mantık yok çünkü.

Ayrıca Aydın'a da şaşıyorum. Bu kadar istikrarsız oynatılıp bu kadar performans veriyorsa sürekli oynatılıp takıma alışsa çok daha iyi şeyler yapabilir. Sonuçta oyuncular istikrarsız oynatıldığı taktirde performanslarına ulaşamazlar ama Aydın yine iyi oynuyor her oynatıldığında.

Genelleme yapmaya gerek yok Aydın'a falan küfretmedim hiç benden alıntılama ya da. F.T olmasa Aydın 11'deydi nerede olacak. Bu seneki her maçında iyiydi Aydın ben Aydın olup Emre gibi adamların arkasında yedek kalsam lisansımı yırtarım.

Doğru Elazığ gibi takımlarda ilk 11 de olurdu reyiz. :ka21:

:016:

Geri
Üst Alt