#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Beşiktaş'ta Serdar Özkan etkisi yapar, önünü açmak lazım :yenieek:

hamit 5 ay oynamayip son 15 dk oyuna girse tavriniz degisik olur

tutarli olunuz

aydin ayrica iyi oynadi. icine ettigi pozisyonda bile hamitin omrunde goremeyecegi seri hareketler yapti. topu kafayla indirip saga guzel bir pas. ayrica buraga golluk pasi ve drogbanin pasiyla gol pozisyonuna girmesi var. biraz simarmissiniz heralde o yuzden bu laflar

5 aydır oynayamıyorsa bir sorun yok mu zaten? Elazığ gibi zorluk derecesi minimum bir maçta bulduğu iki pozisyonu mahvetti. Şansını ziyadesiyle tüketti bence.

Atar yine kritik bir gol uzatır sözleşmeyi.

bu maçla yargılamak iyi bişey değil oynamadı uzun zaman kendini göstermek istedi ama vasatı aşamadı dediğim gibi bu maç ölçü değil genel olarak bakarsak sadece altenatifin alternatifi olur

aydin a tesekkür edelim verdigi hizmetlerden dolayi ve birakalim

Şikecilere gol atıp sözleşmesini uzatması dileğiyle. :b5::yenieek:

önce forvetlerinin kaçırdıklarına bak Aydın'ı eleştireceğine.. Kaç hafta sonra son 15 dk oyuna girmiş yaptığınız eleştirilere bak ya.. Gider sene sonu kurtarırsınız merak etmeyin..

Başkan bırak şu Aydın'ı savunma işini,adam kötü oynadı,üstelik sadece bugün değil..;) :D:D

Bu maç için söylemiyorum bunu fakat tarz olarak Galatasaray da oynayabilecek bir yapısı yok yani çalım atamıyor ve çokta kuvvetli değil kontra atak topçusu yedek olabilir ama yedeklere bile adını son olarak yazarız.7

Bunun dışında eboue lig tv deki quiz programında en tembel oyuncu için aydını söylemiş yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiç çalışmıyormuş bu sene çalışıyormuş biraz ama geçen sene antrenman biter bitmez gidiyormuş bence böyle yeteneği kısıtlı oyuncuların bu seviyelerde oynaması için çalışmaktan başka çaresi yok.

Bu maç için söylemiyorum bunu fakat tarz olarak Galatasaray da oynayabilecek bir yapısı yok yani çalım atamıyor ve çokta kuvvetli değil kontra atak topçusu yedek olabilir ama yedeklere bile adını son olarak yazarız.7

Bunun dışında eboue lig tv deki quiz programında en tembel oyuncu için aydını söylemiş yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiç çalışmıyormuş bu sene çalışıyormuş biraz ama geçen sene antrenman biter bitmez gidiyormuş bence böyle yeteneği kısıtlı oyuncuların bu seviyelerde oynaması için çalışmaktan başka çaresi yok.

dogrudur tembel olabilir

gamsiz bir hali var.

ama futbol yetenek isi. burda yasar kemal romani okumuyoruz futbol izliyoruz. haksizmiyim renkdas? hem buraktan da tembel oldugunu dusunmuyorum

dogrudur tembel olabilir

gamsiz bir hali var.

ama futbol yetenek isi. burda yasar kemal romani okumuyoruz futbol izliyoruz. haksizmiyim renkdas? hem buraktan da tembel oldugunu dusunmuyorum

Şahsi fikrim, hem tembel hem gamsız hem yeteneksiz. Neresinden tutarsan tut bu adamın savunulacak bi tarafı yok, yıllardır da Galatasarayımızın kaymağını yiyor.

Şahsi fikrim, hem tembel hem gamsız hem yeteneksiz. Neresinden tutarsan tut bu adamın savunulacak bi tarafı yok, yıllardır da Galatasarayımızın kaymağını yiyor.

yetenek lafini anlamiyorum. zaten takimda oyle brezilyali freestyler kiliginda adamlar yok. hamit de pek yetenekli bir adam degil. ama aydin bugun kac aydir oynamamis olmasina ragmen 1 gol pozisyonu yaratti 2 kere de pozisyona girdi. yani illa stepover yapmasi gerekmez bir oyuncunun. hami bu kadar habire oynatilirken aydinin curumesi cifte standard (bana sorarsaniz)

ben olsam ben de calismam, zaten hamit oynayacak ne kadar kotu oynarsa oynasin. malesef durum bu

yetenek lafini anlamiyorum. zaten takimda oyle brezilyali freestyler kiliginda adamlar yok. hamit de pek yetenekli bir adam degil. ama aydin bugun kac aydir oynamamis olmasina ragmen 1 gol pozisyonu yaratti 2 kere de pozisyona girdi. yani illa stepover yapmasi gerekmez bir oyuncunun. hami bu kadar habire oynatilirken aydinin curumesi cifte standard (bana sorarsaniz)

ben olsam ben de calismam, zaten hamit oynayacak ne kadar kotu oynarsa oynasin. malesef durum bu

Çifte standart olayına gireceksek Aydın Galatasaray tarihinde en fazla kredi tanınan oyunculardan biri. Ayrıca bi oyuncuya yetenekli demek için illa free style bir oyuncu olmasına gerek. Selçuk hiç bi yaratıcılık göstermese bile mevkisinde bana göre en iyi oyunculardan biri. Ama hiç bi free style hareket göstermez. Hamiti beğendiğim de söylenmez sui misal misal değildir ki zaten Hamit sağ iç oynuyor yani dripling, çizgiye inme gibi hareketler beklemiyorum, kendi mevkisinde yapması gerekenleri Aydın'ın kendi mevkisinde yapması gerekenden daha iyi yapıyor zaten. Ama Aydın bi sağ açık oyuncusu olarak yapması gereken hiç bişeyi yapmıyor, tabi Galatasaray kriterleri için.

Çifte standart olayına gireceksek Aydın Galatasaray tarihinde en fazla kredi tanınan oyunculardan biri. Ayrıca bi oyuncuya yetenekli demek için illa free style bir oyuncu olmasına gerek. Selçuk hiç bi yaratıcılık göstermese bile mevkisinde bana göre en iyi oyunculardan biri. Ama hiç bi free style hareket göstermez. Hamiti beğendiğim de söylenmez sui misal misal değildir ki zaten Hamit sağ iç oynuyor yani dripling, çizgiye inme gibi hareketler beklemiyorum, kendi mevkisinde yapması gerekenleri Aydın'ın kendi mevkisinde yapması gerekenden daha iyi yapıyor zaten. Ama Aydın bi sağ açık oyuncusu olarak yapması gereken hiç bişeyi yapmıyor, tabi Galatasaray kriterleri için.

aydina taninan kredi sayilmaz bence. adam yilda 10 mac oynuyor onda da sonradan oyuna giriyor. hamit her mac 11 basladi cok kotu oynasa bile (simdi kotu oynuyor cok kotuye oranla). hamitin sag ic oynamasi sag acik oynatilmaya calisip husrana ugramaktan. zaten ft vazgecti bu durumdan ice falan cekti. aydinin bugun bile yetenekli bir oyuncu oldugunu gosterdigini dusunuyorum. cunku hamit aydinin o yaptigi kosulari yapamaz. hani sag ic oynayacaksa hamit de tek forvet, kalabalik orta saha oynayacaksa takim gol pozisyonuna girebilen, cevik, cabuk ve tehlike yaratabilitesi olan bir aydin ilk tercih olmali (banko]

Aydın'ın Hamit yerine oynatılması hareket getirebilir ama bu her maç bu şekilde işler mi bilmiyorum. Bu maçta mesela direk fark yaratırdı 90 dk oynasa. Ama çoğu maçta bu kadar rahat alan bulamazsa, dönüp dönüp geriye oynayarak ve top kaptırarak bitirebilir maçı. Hamit ona göre çok hantal olsa da ne yapacağını daha iyi bilen bir adam.

Ha ama şöyle bir durum var, Hamit bu aralar daha göbeğe yakın oynuyor burada daha iyi. Çizgide oynadığı zaman hantal olduğu için tamamen kayboluyor. O yüzden atletik kanadı tercih ederim.

Kanatlı sistemde -> Aydın iyidir. Ama şu anda öyle oynamadığımız için Hamit +1

Geri
Üst Alt