#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Yabancı sınırı 6 değil 3'e de düşse kadroda olmaması lazım.Umarım teklif falan yapmayız son anda.

Cevap: Re: #7 Aydın Yılmaz

Aslında eski oyuncular için özel bir forum açmak lazım. Herkes Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumunda olmayı hak etmiyor. Herkes efsane statüsünde değil yani.

O zaman da forumda kavga çıkar. Mesela "vay efendim Baros neden eski oyuncularda değil de tarih forumunda veya niye tarih forumunda değil."

Cevap: Re: #7 Aydın Yılmaz

Aslında eski oyuncular için özel bir forum açmak lazım. Herkes Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumunda olmayı hak etmiyor. Herkes efsane statüsünde değil yani.

Bence de. Aydin'i Hakan Sükür, Bülent Korkmaz, Hagi, vesaire vesaire vesaire gibi isimlerle ayni kova'ya sokmak hic dogru degil bence. Aydin'in yaptigi Konya'ya bir gol, Braga'ya bir gol. Gerisi bos.

dönüp dolaşıp yine başımıza kalacak ondan korkuyorum

dönüp dolaşıp yine başımıza kalacak ondan korkuyorum

Bunu futbol dünyasına kim kaktırdıysa iyi kaktırmış. İlk iki yazılısı 20-25 olan kişinin sözlülerle karneye 70 düşürmesi gibi bir şey bu kazmanın futbolcu olması.

Aslında bahtlı oyuncuydu ama çalışmadı.Herkes şans verdi ama hiçbir zaman ışık vermedi.

Yine de Konya'ya, Beşiktaş'a, Braga'ya attığı golleri unutmayacağız.Hepsi kırılma anı.

Son olarak;

Anelka, Luciona ellesin dursun Aydın atsın hepsi g.t olsun :ayatollah:

Seni hep sevmiştik aslında Aydın, umarım başarılı olursun.

Super anadolu tarife;

Aydını alana culio bizden

Tapatalk ile gönderildi

aydın kim abi bu saatten sonra sözleşme imzalanacak

bizim kadar altyapı fetişi başka takım yoktur tsl de. yeterki altyapıdan çıkmış ol sınırsız kredin var

Millet kamp yaparken tatil yap sonra lig başlarken takıma gel ne güzel dünya.Uzak dursun.

Geri
Üst Alt