#7 Aydın Yılmaz

Aydın ve Aykut'un normalde Florya'da çay içtikleri zaman bile para ödemeleri gerekirken biz onlara para ödüyoruz ya en çokta bu benim zoruma gidiyor. Verdikleri katkı 0 arkadaş. Aydın'a protesto yapsak bile ne kadar üstüne alınacak ki? Adamın umrunda olmaz. Herif önce bizi red ediyor sonra geliyor kulüp bulamayınca biz onunla sözleşme imzalıyoruz. Birde gazetelere Benfica haberleri yaptırmazmı!! Şaka gibi.

Aydın ve Aykut'un normalde Florya'da çay içtikleri zaman bile para ödemeleri gerekirken biz onlara para ödüyoruz ya en çokta bu benim zoruma gidiyor. Verdikleri katkı 0 arkadaş. Aydın'a protesto yapsak bile ne kadar üstüne alınacak ki? Adamın umrunda olmaz. Herif önce bizi red ediyor sonra geliyor kulüp bulamayınca biz onunla sözleşme imzalıyoruz. Birde gazetelere Benfica haberleri yaptırmazmı!! Şaka gibi.

Tepecik Belediyesporun bile istemediği bir adama yıllık 1 milyon veren bir kulubüz

Seni hiç sevmiyorum süt oğlan. kesin liseden bir yerden büyük torpillisin, 3 ay yattın senin yüzünden Erman'a haksızlık ettik ahını aldık. Keşke uzaklara felan gitseydin ve hiç gelmeseydin ama seni bedavaya alacak enayi bile yok piyasada. Umarım kadroya dahi giremezsin.

evde peceteleri bitirmekten baska vasfi olmayan herifler aydina laf etmezse iyi olur, aydin engin ve amrabat gibi topcu sanilan sahsiyetleri ekseriyetle arka cebinden cikarir

aydina cok yükleniyorsunuz, hamitten sira geldimi adama ?

sonra oynayabilecegi takim arayinca kötü oluyor, tamam

belki sezon basi yatti gibi görünüyor ama bukadar kötü oynayan bir oyuncun

arkasinda beklemekte güzel degil.

Bugünkü açıklamalardan sonra bu başlığın bir ilk olarak kilitlenmesini tekrardan talep ediyorum

Aydının tatilinden,aldığı paradan sizene diyenlere verilecek en güzel cevap bu başlığı kilitlemektir

Gerekirsede silmek..

Bugünkü açıklamalardan sonra bu başlığın bir ilk olarak kilitlenmesini tekrardan talep ediyorum

Aydının tatilinden,aldığı paradan sizene diyenlere verilecek en güzel cevap bu başlığı kilitlemektir

Gerekirsede silmek..

Reddedildi

baska protesto metodu bul, aydin altyapimizdan cikmis ender iyi futbolculardandir. sizin gibi les kargalari allahtan kulube gs.org'a gunde bir kac hit disinda her hangi bir katki ya da etkide bulunamiyor yoksa yanmistik

Reddedildi

baska protesto metodu bul, aydin altyapimizdan cikmis ender iyi futbolculardandir. sizin gibi les kargalari allahtan kulube gs.org'a gunde bir kac hit disinda her hangi bir katki ya da etkide bulunamiyor yoksa yanmistik

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pR-qqaG0Uvk[/media]

Gazını çıkar sonra gel burda yorum yap :063:

Reddedildi

sende buraya baya emek verip yorum atmışsın.admin olsam direk avatar ve mesajından banlardım seni prd.atardım forumdasn

Keşke ben de 1m€ kazanıp cereme çeksem. Oh oh süper.

Geri
Üst Alt