#7 Aydın Yılmaz

Hattrick yapmis. Ya biraz da olsa toparlasa kendini bize ilac gibi gelecek belki de. Hem yerli hem sag acik. Sabri'den, Hamit'ten, Amrabat'tan iyi olsun yeter de artar da. Biraz cabalasin sadece.

Tabi bu zamana kadar pek fazla cabalamayan'dan bu beklenir mi, orasi ayri, ama su an bize acilen sag acik oyuncusu sart!!

Antrenmanlardaki o başarılı performansını oynadığı maçlarda gösterse..

sAnmAs7nlAr Sen7 yAnl7z b7z hep burAlArdAy7z <3

başka kanat kalmadı sanki? gökhan töre'yi yada kerim frei yi kaptır sonra nani mi alacaktık? kadro planlaması rezil bu sene!

arada patliyo boyle iste. ligde artik oynamasi lazim. madem 1 milyon oduyoz oynasin. Burak kanatta oynayacagina bu oynasin. yapacak bisey yok. kanatta yok

bruma solda aydin sagda olacak. Burak'in kanat oynamasindansa bu oynasin bari napalim, eger bu firsatida degerlendiremezse zaten yeni hocamiz tutmaz

Burak'la Sneijder başlıklarında oyuncuları savunanları anlarım da bu başlıkta Aydın'ı savunanları görmek beni şok etti.

çok top kaybetti ama topu ayağına alınca ben futbolcuyum diyen ender isimlerden

Çeptalk

Kilo mu almış kas mı yapmış anlayamadım ama o cılız Aydın gitmiş sanki

Hayvan gibi vücut yapmış oyuncumuz bu gün beni biraz olsun rahatlattı çünkü kontenjan sorunu nedeniyle Türk kanatlar ilerideki haftalarda inanılmaz değerlenecek.

Fena degildi, 3-4 mac 15 dakika sans verdikten sonra Engin/Aydin sag kanat olabilir degismeli.

Aydın'da kafa varsa her gün çok çalışır. Bizde yerli ve kanat olmanın değerini biliyorsa tabi.

Ne top kapabiliyor, tekniği zaten kötü. Kilo alınca kendi vücud kontrolü daha kötü oldu. Rakiple başedemediği için faul yapıyor. Karabük maçında yaptığı karateye kırmızı kart alabilirdi.

Geri
Üst Alt