#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Begenmedim. Eger bir futbol severi Aydin gibi sadece düz kosabilen bir oyuncuyu begeniyorsa, bence sorun bende degildir. Hayrani olabilirsin, ama gercekleri da göz önüne getirmek gerek bazi konularda, burda söz konusu Galatasaray dir.

Ama yok, assist yapmis, evet, rastgele ortaya attigi topu Elmander birakinca süper assist oldu :yenieek:

Siz niye böyle vasat futbolculari begeniyorsunuz anlamyorum gercekten. Simdi bunlardi yazinca kötü niyetli oluyoruz, ama iyi olsa bir Galatasaray taraftari olarak neden begenmiyelim.

Rakip'e bak, Aydin'in oynadigi futbola bak. Tabi bugün en iyi oyunculardan birisiydi sahada, ama sahada en fazla 1-2 kaliteli oyuncu vardi zaten. Rakip desen kalite nedir bilmez.

Ne adam gecer, ne akilli pas atar, ne akilli kosu yapar. Yani hizli olmasada hangi iyi yönü kalacakti bilemiyorum.

Hakan sen harbiden çok yanlış gelmişsin. Yani bi futbolcu topu ayağına aldığında bile belli eder yeteneğini Aydın'ın topa dokunuşu ne Amrabat'ta var ne de beğenmeme rağmen Hamit'te. Rakibin zayıf olması prob. değil bu adam her topu dikine ve olumlu kullandı artı bunu kapanan takıma karşı yapıyor. Aydın'da ki adam geçme kabiliyeti bizde hiç bi futbolcuda yok Allahın malı Quaresma'da da yok. Tutup 10 çalıma girip 8'ini rakibe vermiyor Aydın.

Yaptığı 3 tane net koşu vardı ama Ceyhun gibi çöp herifler olunca pas gelmedi. Emre'nin atamadığı pas var orada bomboş yol gösterdi herif yine atamadı Emre. Elmander'e rastgele bırakmadı topla ilerledi Engin'le verkaça girdi yine aldı topu Elmander'e bıraktı yani öyle ortaya atma durumu yok. Mistero sinyore Terim yine saçmasapan iş yapıp kesecek Aydın'ı. Ama adaletli dağıtsın şu formayı 5-6 hafta sürekli oynasın Aydın o zaman herkes beğenecek zaten. Çünkü şu an sadece futbolu bilen kesim bu herifin yaptıklarını, ne kadar geliştiğini görebiliyor. Ama sürekli oynayıp gözüne vurursa herkesin inkar edecek bişey kalmaz zaten.

hakan az sacmalamamissin ha

Aydın'a karşı hep bi ön yargım var, kabul.Bizim takımda geçirdiği senelerin hakkını vermediğini düşünüyorum.Fatih hocayla beraber kendini toparladığı da doğrudur.Yeterli midir ? Bence değil.

suan Aydin ,Hem Hamit hem Emre hemde Amrabat´dan daha formda + daha iyi kumasi var..Aydindaki Potansiyel olaganüstü (Bence)

ayrica Sercan bu takimdan derhal gönderilmeli hemde devre arasinda

Aydın'ı eleştirmek yanlış gibi.Tanıyoruz artık ve beklentilerimiz belli.

Bir Arda,Alex,Fernandes tarzı haraketlerini beklemiyoruz zaten :) Görevini yapsın yeter.Daha fazlasını beklemek haksızlık.

Aydın'ı eleştirmek yanlış gibi.Tanıyoruz artık ve beklentilerimiz belli.

Bir Arda,Alex,Fernandes tarzı haraketlerini beklemiyoruz zaten :) Görevini yapsın yeter.Daha fazlasını beklemek haksızlık.

aydın onlar gibi çalım atmaz öyle ..estetik çalım atabilir ama.2008 de ibbsporda oynarken hakan baltanın iyi olduğu bi zamanda,hakanın belini kırmıştı.

aydın onlar gibi çalım atmaz öyle ..estetik çalım atabilir ama.2008 de ibbsporda oynarken hakan baltanın iyi olduğu bi zamanda,hakanın belini kırmıştı.

Hakan'ın belini kırmayanı dövüyorlar :D Ölçü o olmamalı.Özerinde var bir sürü öyle çalımı.10 dakikalık videosunu bile atabilirim :D Önemli olan mental ve süreklilik.

Aydın iyi bir yedektir.Galatasaray futbolcusudur.Gençken potansiyeli daha fazlaydı fakat, Arda'dan bile iyi olucak diyorlarmış ama kader işte :)

Hırslı ve azimli olması avantaj.3 kulvarda ilerlerken Aydın'ın olması avantaj bize :)

Hakan'ın belini kırmayanı dövüyorlar :D Ölçü o olmamalı.Özerinde var bir sürü öyle çalımı.10 dakikalık videosunu bile atabilirim :D Önemli olan mental ve süreklilik.

Aydın iyi bir yedektir.Galatasaray futbolcusudur.Gençken potansiyeli daha fazlaydı fakat, Arda'dan bile iyi olucak diyorlarmış ama kader işte :)

Hırslı ve azimli olması avantaj.3 kulvarda ilerlerken Aydın'ın olması avantaj bize :)

aydın bundan sonra oynadığı maçlarda gol atabilir ,asist yapabilir ama duaya da ihtiyacı var.sakatlanmamalı.

yedek medek farketmez adam her girdigi macın kaderini degistirmisti gecen sene. super final denen zımbırtı yuzunden 1 puanla samp. oldugumuz dusunulurse ve cok zora giren macların en az 2 tanesinide aydının kurtardıgını dusunursek sampiyonlukta bile buyuk katkıları vardı. cunku bi kosu yapıyor butun takım pesinde. evet uzerinede koyabilir ama bi oynasın gorelim. kanser olduk emre yuzunden, birazda sen oyna 4-5 hafta ust uste:o

oynasın şöyle 4-5 hafta kötü olsa da oynasın bişeyler yapacak gibi bir hissiyata müdahil oldum

AY7 :ayatollah:

şu aydının nesini beğeniyor Galatasaray taraftarı hayret edoyorum..Bu takım ne knat oyuncuları gördü riberyler ardalar keita kewellar ve saydıgım oyuncuları çoğu yarım sezon en fazla bir sezonda ligi alt üst edip gitti.Aydın Yılmaz 5-6 senedir bu külüpte ne yaptıda başımıza topçu oldu .Dogru bugun balıkesire gol attı Bravoo..

balıkesire gol attığında bile eleştirilen bir aydın yılmaz.............................

son iki sezondur bu güç ve kuvvette aydın yılmaz ama sezonu yarıladık balıkesir maçında mı farkettiniz performansındaki değişikliği :) bide bazıları hala konya maçındaki golüyle takımda kaldıgını falan sanıyor.radyodan dinlemek yerine maçları 90 dk tv den takip ederek yorum yapılsa daha sağlıklı olur.Bu arada Aydın yılmazın ligin en hızlı top süren oyuncusu oldugunu düşünüyor iyi geceler diliyorum herkese.

Valla geçen sene tinercilere attığı golden sonra isterse ömür boyu takımda kalsın bir şey demeyeceğim diye söz verdim kendime.

He şunu da demeden geçemeyeceğim Emre den 10 gömlek daha iyidir gözümde

Geri
Üst Alt