#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydin agziyla kus tutsa yaranamaz size zaaten. Emre'ye verilen sansin 5 de biri verilmedi suna. Ne olur Hocam söyle 3-4 mac arka arkaya bir 11'de baslat Aydin'i.

Bu sene patlama yapacağını düşündüğümde bazı arkadaşlar dalga geçmişti fakat görüyoruz ki gözle görülür bi gelişme var Aydında.Ligin başından beri farkediliyodu bu sadece maçları gözünüzle izlemeniz ve önyargısız yaklaşmanız lazım

emre 46 mac ilk 11 cikmis gsde aydin 38

Yarın öbür gün yine arka direkte topa son anda dokunamaz görürüm sizi.

Zaten ne zaman dokunbildi ki:sad007:

Sakatlığı ciddi değilse Antep maçında 11 başlaması lazım.

emre 46 mac ilk 11 cikmis gsde aydin 38

Aydin o 38 macin kacinda gecen sene ilk onbir oynamis, Emre gecen seneden beri kac mac direk oynamis?? Bir Aydinin yaptigi katkiya bak, birde Emre'nin. Aydinin verdigi kakti, gecen seneden beri cok iyi, hemde hemen hemen hic onbir oynamamis olmasina ragmen.

Aydin o 38 macin kacinda gecen sene ilk onbir oynamis, Emre gecen seneden beri kac mac direk oynamis?? Bir Aydinin yaptigi katkiya bak, birde Emre'nin. Aydinin verdigi kakti, gecen seneden beri cok iyi, hemde hemen hemen hic onbir oynamamis olmasina ragmen.

Pardon, yanlis kisiyi kastettim. Tamam seninle ayni fikirdeyiz, benim cevabim aslinda su :weqweq: harekete olacakti. Alintiyi dogru kullanmamisim. Benim cevabim Burak Tugcu'ya olacakti.

ha iyi o zmn ben de dedim bu adam ne dior

Aydın bu sefer oldu gerçekten heralde.

Aydın 2. devrede takıma daha cok girmeye başlar bence. Aydın hamit gibi almanyada yetişseydi oranın altyapısını, futbol bilincini alsaydı şuan avrupada iyi takımların sağ açığı olarak oynuyor olurdu.

Fenerbahçe maçlarında 2m'den atamadığı o goller gözümün önüne geliyor:o

Geri
Üst Alt