#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Sabırla oynatılmalı ilk 11'de, maç ritmini buldukça daha iyi olacaktır.

sabırmı bu adam 7 senedir GS da oynuyor:)

Bu mu kriteriniz?

2 senedir bu adamda ki hayvani gelişimi ve potansiyeli göremiyorsan maç falan izleme. Futbolcular "geçmişleriyle" top oynamazlar.

hayvani gelişimmi var aydında:)heralde nefis ara paslar,uzaktan müthiş şutlar,etkili verkaçlar yaptıda ben göremedim, kusura bakmada 10 senede bir gol atcak diye bi futbolcuya bu paralar veriliyorsa buna yazık derim.Boş kaleye gol attı diye skora bakıp kendimi kandıracak halim yok.

top surerken kafayi one mi egiyor, bana mi oyle geldi bugun

hayvani gelişimmi var aydında:)heralde nefis ara paslar,uzaktan müthiş şutlar,etkili verkaçlar yaptıda ben göremedim, kusura bakmada 10 senede bir gol atcak diye bi futbolcuya bu paralar veriliyorsa buna yazık derim.Boş kaleye gol attı diye skora bakıp kendimi kandıracak halim yok.

Görememişsin demek ki, oynadığı süre içerisinde dediklerinin hepsini yaptı çünkü.

Gözle görülür büyük bir gelişme var, beklemiyordum açıkçası helal olsun.

4-3-3 oynarsak daha etkili olacağı kesin

Aydin´in önemli bir özelligi var. Top ayagindayken inanilmaz süratlenebiliyor. Skor bakimindan daha etkili olabilse, oyuna etki edebilse, inanilmaz bir oyuncu olur Aydin da, seneler de geciyor :)

Genç Aydın dediler dediler adam nerdeyse jübile yapacak ama hala istenilen seviyede değil malesef..

Yapacak bir şey yok. Böyle adamlara da ihtiyaç var, her ne kadar kendisinden beklenen gelişimi gösteremese de sonuçta bir şekilde yedek ya da as olarak girip belli bir katkı veriyor. Sanki her alt yapıdan çıkan oyuncumuz yıldız oluyor da Aydın'a laf ediyoruz. Türkiye'deki potansiyel bu ne yazık ki. Gönül ister hepsi en az Arda kadar iyi olsun, belirli yerlere gelsin.

Seni forumda, 1 aydır her kadroya ilk 11 yazanlara hayretle bakıyorum.(büyük ihtimal maçarın sadece özetlerini izliyorlar)

Hamit'in ölüsü Aydından iyidir.

30 mac hamit altintop form tutsun diye sabir mesajlari atanlar 70 dakika forma giyen aydin'i öldürdü neredeyse..

Sahip cikilmasi gereken bir oyuncu varsa o da Aydin'dir, Hamit degildir.

boş kaleye gol attıyta 2020 yılına kadar bizde :D

Varligi bile yeter . Beyfendi bir kisiligi var simarmiyor elinden gelenini yapiyor . nokta

Geri
Üst Alt