#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Serdar Aziz'e attığı çalımla Aydın-Younger starsss videolarına bir yenisini daha ekledi,30 dakikada bir tane olumlu hareketi yok lan,üstüne net gol kaçırdı oradan gol atmaya bi beceremedin kazmaa herif.

lan sinir küpü oldum gidip gelip sana sövesim geliyor. Ulan ekmeksiz hakkını ver lan o armanınnnnnnnnnnnnn adi herif, millet cefa çeksin siz sefa. Akşam basar evinize gider bide mis gibi uyursunuz ama bak biz 1 hafta OFF oluruz

Yanlış maç mı izledim diyorum lan bazen. Aydın'ın asisti Umut gibi kazmalar yüzünden güme gidiyor sonra suçlu oluyor herif:confused: Bi de 11'de başlayamıyor hiç Terim'in manevi evladı yüzünden. Selçuk'la yaptığı verkaçta çok iyiydi top falso aldı rüzgardan gollük pastı o da.

11 başlamamalı ama yapılan eleştirilerin aksine bence çokda yararsız değildi bugün ... Rotasyonda kesinlikle iş gören bir oyuncu ara sıra yine görev verildiğinde yapar bugünün asıl suçlusu kesinlikle değil ...

lan yemin ederim topun canı olsa sana geldiğinde ağlar beeeeeeeeeeeeeeeee

Artik su sol kanat´dan gelen ortalari gole cevir. Kac oldu bu.

Aydin arka diregi kosu yapman guzel ama onlari gol yapacaksin be artik!

Ortalara vurmayı bilmiyor adam şaka gibi.

Sen nasıl futbolcusun arkadaş, kaçırdığın gollerle attığın goller öyle kritik ki... :D Atarsın Şampiyonluk yolunu açarsın, atarsın Şampiyonlar Liginde tur gelir. Atamadıkların ayrı bir olay.

Bu takımın futbolcusu değil , olmamalıda

Seni ben topçu yapanı........................... :mad::mad::mad::mad:

Emre gibi adamları izledikten sonra bir şey denmez.

Bu adama ; bir daha oynasın , tek kanat oyuncumuz , Fatih Terim şans vermiyo diyen futbol cahilidir.

yahu 90 dk macin anasini belleyen emre colak varken aydin mi sorun oldu :rolleyes:

Genc yildiz geldi' genc yildiz olarak jubile yapacak.Artik capina gore bir takima gitmeli...

öyle bir pasa en azından dışarı atmak suretiylede olsa vuramamak futbola hakarettir.

snejider drogbanın oldugu yerde aydın emre olmamalı

3 maçtır takımda gördüğüm çalım atabilen tek kanat oyuncusudur +girdiği her maçta pozisyona girer bunları atsa zaten burda olmazdık

Geri
Üst Alt