#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Takım mağlupken Real Madrid'de Callejon'un 46'da oyuna girmesi = Aydın Yılmaz'ın Galatasaray'da oyuna girmesi.

Hala Fatih hoca kurtarıcı diye oyuna alıyor ya hoca sanırım yaşlandı..

Lig maclarinda fln oynatmam.

Haa diyelim Sampiyonlar Liginde Final onyioruz...BANKO oynatirim.

Önmeli maclarda golt atmaya bi türlü beceriyor :D

Fatih diye hitap etmesen renktaş.Hani eleştiriyoruz felanda bu biraz küçük düşürücü oldu.Hoca de olmadı terim de ama fatih olmuyor hiç.

:D Başkan ben oraya Fatih hoca yazmıştım sonra iki kere Fatih yazdığımı görünce Fatih'i silmeye karar verdim ama yanlışlıkla hocayı silmişim :D

Emre veya Ambarat'a göre verdiği katkı çok üst düzeydedir oyuna akıcılık ve pozisyon zenginligi getiriyor en azından.

1 maçta gol atıp takımı sırtlarsa hepsi unutulur onun için önemli değil:D

Bir pozisyonda helal dedim o da serdar aziz'in oyundan düşürüşü oldu.Onun dışında hiç bir şey yapmadı,yapacağı da benzemiyor

şu adamı begenen ya futbolu bilmiyordur yada beyninde ciddi sorun vardır.Hayret ediyorum yaa şu adam nasıl Galatasarayda oynuyor ayıptır!!

şu adamı begenen ya futbolu bilmiyordur yada beyninde ciddi sorun vardır.Hayret ediyorum yaa şu adam nasıl Galatasarayda oynuyor ayıptır!!

Sonunda..

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Hala Aydın oynamalı diyen var mı?

Sakın savunacak olanlar maç eksiği demesin Aydın'ın maç eksiğiyle ilgisi yok tamamen yetenek ile ilgisi var. Keita 2 yıl top oynamasın kale önünde her zaman klasik olarak kaçırdığı o pozisyona koy Keita her seferinde atar..

Babanızın oğlu değil savunmayın şu adamı.

Ayrıca Baros ve Aydın'ın aldığı paralar biz maliyetini karşılasın diye aldığımız Sneijder ve Drogba formalarının toplamından fazla..

İyi oyuncu olmasada Bu Amrabat'dan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Şaka maka adam Amrabat'tan daha fazla kanadını kullanıyor ama yetersiz işte yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt