#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hesabı sorulur...

9a16fah_aydin_ah.jpg

Bende sadece bir resim karesinden anlam çıkarılmaması gerektiğini düşünüyorum arkadaşında dediği gibi yarım saniye sonra coşmadığını ne biliyoruz ?

bir kare sonrası dediğimiz gibi Aydın da Hamit de alkışlıyolar bir kare sonrası daha da farklı olabilir

bu kadar basit 1 karelik fotoğrafla oyuncuların üstüne gidilmemeli hele ki tecrübeli abilerimiz tarafından saygılar :)

Aydın yılmazı ilk 18 almak bile Galatasaray'a hakarettir..Aydına verilen şans Galatasaray alt yapısından gelen başka kimseye verilmedi.8 senedir kendini ispat edecek diye bekliyoruz fakat olmayan birşey ispat edilmez..

Oynamayan oyuncunun eleştirilmesini anlamıyorum.

Adam zaten oynamamış.

Yorgun bekleri 2.devre girerek hataya zorlayabilir,hızı üst seviyede kullanabilirse avantaj..

Hesabı sorulur...

9a16fah_aydin_ah.jpg

katilmiyorum, futbolcu nekadar profesyonel olursa olsun amator ruhludur, devamli oynamak ister..

heleki kendi mevkiginde senden daha az katki veren biri oynuyorsa ve o kisi devamli ve surekli.. ilk 11 baslayip sen devamli yedek oturuyorsan.. hatta tribunde oluyorsan, kirilirsin..

ben Aydin 10 numara topcu demiyorum ama suanda Hamitten eksigi yok fazlasi var..

iddia ediyorum.. 20 mac ust uste oynamis olsaydi Hamit gibi.. suanda futboluna biraz bisey katmis olurdu Aydin..

Hamit bildigin zaman kaybi..

Aydın hakkın çok negatif yorumlar yapılmış.. oynadığı son 10 maçı izlemenizi tavsiye ederim.. Özellikle avrupada girdikten sonra hiç boş maçı yok..

Efsane maçın kadrosu;

----------selçuk---------

-----hamit-----sneijder---

-burak------------amrabat

----------drogba---------

Asıl soru şu: Kimi keseceksin?

2 seçenek var;

- Hamit: Melo gelnce kesilir zaten (Bence kesilmeli)

- Amrabat: Çok yararlı oldu

Schalke maçında golü var, sonrasında da 10 maç garantisi var.

katilmiyorum, futbolcu nekadar profesyonel olursa olsun amator ruhludur, devamli oynamak ister..

heleki kendi mevkiginde senden daha az katki veren biri oynuyorsa ve o kisi devamli ve surekli.. ilk 11 baslayip sen devamli yedek oturuyorsan.. hatta tribunde oluyorsan, kirilirsin..

ben Aydin 10 numara topcu demiyorum ama suanda Hamitten eksigi yok fazlasi var..

iddia ediyorum.. 20 mac ust uste oynamis olsaydi Hamit gibi.. suanda futboluna biraz bisey katmis olurdu Aydin..

Hamit bildigin zaman kaybi..

20 maç oynasın demişsin ama bu adam 10 senedir bu takımda ve hala kendini gösteremiyorsa suçu birazda kendinde aramalı..hamit konusuna gelirse hemen yanındaki hamit olduğunu görüyorsun yani hamit oynamasa dahi onun altarnatifi olamamış..

Aga şalke maçının yedeklerin olması lazım bu adam, yapar yine bir şeyler.

Şu koşuş, başka koşuş.

tumblr_mekvy9MzIl1qktlg4o2_500.jpg

Şu an yaşanmasa şimdi ne Sneijder buradaydı ne de Drogba. UEFA Avrupa Ligi'nde belki de Cluj'un eşleştiği Inter ile eşleşip biz de elenmiştik. Ya da şimdi Tottenham ile eşleşmiştik. Neticede boş kaleye atılmış olsa da son yılların en kader gollerinden biri oldu Aydın'ın attığı gol..

Aga şalke maçının yedeklerin olması lazım bu adam, yapar yine bir şeyler.

İç sahada ki maçta tribünde görmemle şartellerimin atması bir olmuştu.

Şu an yaşanmasa şimdi ne Sneijder buradaydı ne de Drogba. UEFA Avrupa Ligi'nde belki de Cluj'un eşleştiği Inter ile eşleşip biz de elenmiştik. Ya da şimdi Tottenham ile eşleşmiştik. Neticede boş kaleye atılmış olsa da son yılların en kader gollerinden biri oldu Aydın'ın attığı gol..

Böyle durumlara çok üzülürüm, bir emek sarfedersin ve kullanılmış gibi köşeye atılırsın. Necati Ateş konusu da hep böyle kalacak zihnimde.

Aydın çok ballı bir oyuncu..Hak etmediği halde 2 yılda 1 attığı gollerler yıllardır bizde oynuyor ama hala şansını kullanamıyor..Fazlasıyla şans buldu Aydın... Önce Konya maçında bir son dk. golü , ardında Karpatyye bir son dk. golü(Gerçi o maçta Balta sağ olsun 1 dk. sonra yedirmişti golü ) ,Süper final Beşiktaş golü ve de en son Şampiyonlar liginde turu getiren golü.. Ben kalmasından yanayım adam öyle veya böyle ballı işte 1 sene durur en kritik yerde gol atar..:D

70'ten sonra iyi isler yapan, her zaman 18'lik kadroda olmasi gereken süper yedek !

Aydın çok ballı bir oyuncu..Hak etmediği halde 2 yılda 1 attığı gollerler yıllardır bizde oynuyor ama hala şansını kullanamıyor..Fazlasıyla şans buldu Aydın... Önce Konya maçında bir son dk. golü , ardında Karpatyye bir son dk. golü(Gerçi o maçta Balta sağ olsun 1 dk. sonra yedirmişti golü ) ,Süper final Beşiktaş golü ve de en son Şampiyonlar liginde turu getiren golü.. Ben kalmasından yanayım adam öyle veya böyle ballı işte 1 sene durur en kritik yerde gol atar..:D

2 de 1 attigi gol dedigin goller..

KONYA maci.. bizi sampiyon yapan gollerden biri olarak goruyorum..

bide bu SL golu ise, dunya yildizlarinin bize gelmesini saglayan gol oldu..

2 de 1 attigi gol dedigin goller..

KONYA maci.. bizi sampiyon yapan gollerden biri olarak goruyorum..

bide bu SL golu ise, dunya yildizlarinin bize gelmesini saglayan gol oldu..

Kardeş mesajımı okumadın mı ? Ben de attığı gollerin çok kritik olduğunu yazdım zaten ..???

Geri
Üst Alt