#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

2 de 1 attigi gol dedigin goller..

KONYA maci.. bizi sampiyon yapan gollerden biri olarak goruyorum..

bide bu SL golu ise, dunya yildizlarinin bize gelmesini saglayan gol oldu..

tabi canım yıldızların bize gelmesini aydın yılmaz sağladı,sekiz golün yedisini atan burak değilde,selçuk değillde,boş kaleye gol atan aydın sağladı bunu,jübileye kadar bizde kalmalı,konyada attığı tek golle bizi şampiyon yaptı öbür futbolcuların bir sezonluk emeği zaten boştu,arkadaş şu zamana kadar yedisi şampiyonlar liginde 21 gol atan burak eleştiriliyor,senede bir tane boş kaleye gol atan aydın yıldızları türkiyeye getiriyor,allah herkese aydın şansı versin ne diyelim....

Uzun yıllardır takımda yer alması yeterli şans bulduğunu göstermiyor. Üst üste 5 maç ilk 11'de şans bulduğunu hatırlamıyorum (yanlışsam düzeltin).

tabi canım yıldızların bize gelmesini aydın yılmaz sağladı,sekiz golün yedisini atan burak değilde,selçuk değillde,boş kaleye gol atan aydın sağladı bunu,jübileye kadar bizde kalmalı,konyada attığı tek golle bizi şampiyon yaptı öbür futbolcuların bir sezonluk emeği zaten boştu,arkadaş şu zamana kadar yedisi şampiyonlar liginde 21 gol atan burak eleştiriliyor,senede bir tane boş kaleye gol atan aydın yıldızları türkiyeye getiriyor,allah herkese aydın şansı versin ne diyelim....

Pasam ben Burak tukakami dedim simdi? Burak'a laf atan carpilir..

Burak baska bisey.. ama zaten sans buluyor.. benim anlatmak istedigim.. su takimda aydina Hamit kadar sans verilse.. yani 5 sene verildi bidi bidi degil.. Hamit gibi soyle 20 mac arka arkaya ilk 11 baslasa.. aydin suanda bambaska yerlerde idi...

Aydin getirdi demiyoruz orda bulunmasa suanda ne Sneijderi ne Drogbayi konusuyor olurduk..

Butun futbolcularin emegi var eyvallah.. ama Aydininda verdigi katkiyi kucumsememk lazim.. Ha bizim topcumuzmu? bence degil ama Hamitten iyi oldugu kesin.. gunumuz futbolunda aydin gibi adam Hamite 10 basar kusura bakma..

benim burda elestirdigim konu Hamit yuzunden bunun curumesi..

Oynamadigi surece , maasi cok olmadigi surece yedek kalabilir sorun yok ..

Pasam ben Burak tukakami dedim simdi? Burak'a laf atan carpilir..

Burak baska bisey.. ama zaten sans buluyor.. benim anlatmak istedigim.. su takimda aydina Hamit kadar sans verilse.. yani 5 sene verildi bidi bidi degil.. Hamit gibi soyle 20 mac arka arkaya ilk 11 baslasa.. aydin suanda bambaska yerlerde idi...

Aydin getirdi demiyoruz orda bulunmasa suanda ne Sneijderi ne Drogbayi konusuyor olurduk..

Butun futbolcularin emegi var eyvallah.. ama Aydininda verdigi katkiyi kucumsememk lazim.. Ha bizim topcumuzmu? bence degil ama Hamitten iyi oldugu kesin.. gunumuz futbolunda aydin gibi adam Hamite 10 basar kusura bakma..

benim burda elestirdigim konu Hamit yuzunden bunun curumesi..

aydın hamite on basar diyorsan ben daha konuşmuyorum,başka bir konudada başka bir arkadaş engin hamitten beş gömlek üstün diyordu,iki üç maç kötü oynadı diye on küsür senelik harika kariyeri unutup,yedi senedir yatan aydın ve yedi senede onlarca vukuatı olan piskopat engini hamitten üstün görenlere diyecek lafım yok....

Ona verilen sans kimseye verilmedi gibi klasik yorumlarda bulunan bir cok üyemiz var. Gel gör ki bu sene 20 mac oynayan Aydin hicbir macta 90 dakika oynamamis. En fazla süre aldigi mac deplasmanda 3-1 yendigimiz Sivas maci (80 dakika)

İç sahada ki maçta tribünde görmemle şartellerimin atması bir olmuştu.

Böyle durumlara çok üzülürüm, bir emek sarfedersin ve kullanılmış gibi köşeye atılırsın. Necati Ateş konusu da hep böyle kalacak zihnimde.

Evet renktaş alıntı yaptığın arkadaşla ve senle aynı fikirdeyim, Aydının o golü olmasa ne Snejder, ne Drogba izleme imkanımız olacaktı, ama Aydın'ı en efektif kullanan Fatih hocadır ve Necati yiGalatasaray'a ilk gelmesini isteyen adamdır.

Aydın kontra atak adamıdır.Yerli oyuncu olduğu için takımda her türlü yeri var bence.

aydın hamite on basar diyorsan ben daha konuşmuyorum,başka bir konudada başka bir arkadaş engin hamitten beş gömlek üstün diyordu,iki üç maç kötü oynadı diye on küsür senelik harika kariyeri unutup,yedi senedir yatan aydın ve yedi senede onlarca vukuatı olan piskopat engini hamitten üstün görenlere diyecek lafım yok....

Onun on kusur kariyerini yiyim ben.. Oldum olasi sevmedim Hamiti? Bana gore turkiye ligine gore topcu degil.. Ne oynamis bu adam? Gittigi butun takimlarda yedek oturdu..

yarın hamitin yerine oynasa keşke en azından hızlı adam

Tamam aydın girdi maçı çevirir şimdi..Şaka gibi..

her maç ikinci yarılarda maçı çevirmek için bel bağladığımız süper yıldız:b5::b5:

git! sen de kurtul biz de kurtulalım aga nolur:yenieek:

maci kurtaramadi diye yine laf yiyecek kendisi. büyük yildizlarimiz sahada ne yapti da aydin yilmaz'dan beklentiye giriyorsunuz diyenler gelecektir birazdan ve haklilik payi da var

sabri denen ultrasüpersonik kaptanımız aydın bomboşken pas vermek yerine saçma sapan işler yapıyor , çizgiye inip çok iyi orta kesiyormuş gibi orta yapmaya çalışıyor, sneijder rezalet drogba rezil , burak sahada yok , gelip aydına sallıyorsunuz şaka mısınız kasıtlı mı yapıyorsunuz

Eboue girecegine Aydin girdi oyuna.

yeter vallahi, adam 30 dakika mi ne oynadik, 5-6 mac sonra hemen ezdiniz, sanki ondaki önce 60 dakika mükemmel dik...

Geri
Üst Alt