#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Gitsin artık şu fosil.

gitmez la niye gitsin. burda yediği onunde yemediği arkasında. beklenti yok. sinir stress yok. bir sene yatıyor ve dünya para kırıyor. Niye gitsin?

O kadar yetenekli futbolcu ki, talibi bile yok 2 aydır! Aman elimizden kaçırmayalım, sonra çok ağlarız falan mazallah :D

aydın yılmazsız ve sabri sarıoğlusuz bir Galatasaray düşünemiyorum :asd:

gitmez la niye gitsin. burda yediği onunde yemediği arkasında. beklenti yok. sinir stress yok. bir sene yatıyor ve dünya para kırıyor. Niye gitsin?

İşte biz bıraksak belki gidecek ama bıkmadan usanmadan kadroda tutmaya çalışıyoruz, hala teklif falan yapıyoruz. O da ben biraz etrafa bakınayım, olur da beğenmezsem nasıl olsa ben geri dönerim diyerek bizi 2. plana bile atabiliyor, adamın kafası sayemizde baya rahat.

Allah herkese Aydın,Aykut,Sabri şansı nasip etsin.

23.07.2013 00:22

Galatasaray'ın kendisine yaptığı teklifi kabul etmeyen Aydın Yılmaz, serbest kalmıştı. Aydın'ın yeni takımının belli olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon sonu itibarıyla Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılı takımla sözleşme yenilemeyen Aydın Yılmaz, transfer görüşmelerini sürdürüyordu.

Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Aydın'ın, son olarak Eskişehirspor ile görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da Aydın Yılmaz transferine onay verdiği ve bu hafta içinde anlaşma sağlanması halinde Aydın'ın Eskişehirspor kampına katılacağı belirtildi.

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

Eskişehir'de oynar. Ertuğrul hoca geçen sene de düşünüyordu Aydın'ı, bu sene alır.

Allah etmesin Ceyhun Balta Amrabat yeter tekrar faciaya gerek yok.

bu saatten sonra klasik anadolu topçusu gibi gezinip durur anadolu kulüplerinde hiçbirşey olmaz bundan biriyle anlaşsada kurtulsak bir an önce

7 Kez patlama sezonuna giriş yapan adam

ahanda buraya yaziyorum aydin taaa tff 3 liglere kadar duser gider ..

1016847_586690731382676_1817800481_n.jpg

Geri
Üst Alt