#7 Aydın Yılmaz

Rezil bi durum.

Adama 2 ay tatil yaptir sonra tekrar gel de.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Koskoca Ali Dürst'ü maskaralık ve köstebeklikle suçluyorsunuz ya diyecek bişey bulamıyorum.Bazen gerçekten 2011 den ötesini bilmediğinize inanıyorum

Doğru yerini Candan Erçetin'in iyi dolduruyor,haklısın yeeani

Yönetim harika bi yapılanmada olduğu için Aydın ile görüşülüyor.Nani dendi Arda dendi hiç biri olmadı çaresizlikten Aydın'ı bari alayım diyen adama saldırıyorsunuz.

Şu dönemde herkes hatalı ama hatayı bir tarafa çok fazla yüklüorsunuz.

aydını yönetim mi alıyor sence. ali dürüstü kastedmedim bu arada :)

aydını yönetim mi alıyor sence. ali dürüstü kastedmedim bu arada :)

yönetim aydın'ı alanları çaresiz bırakıyor. takımda kanat yok kanat o 1 numaralı düşmanınız olan adam seni mi çağırıp oynatacak.

baktı ne gelen var ne giden bari tandığım bildiğim boştaki adamı alayım diyor işte.

aman bunları sakın düşünmeyin anca ":) , :)"

yönetim aydın'ı alanları çaresiz bırakıyor. takımda kanat yok kanat o 1 numaralı düşmanınız olan adam seni mi çağırıp oynatacak.

baktı ne gelen var ne giden bari tandığım bildiğim boştaki adamı alayım diyor işte.

aman bunları sakın düşünmeyin anca ":) , :)"

aydının alınmasının transfer ile alakası olduğunu düşünmüyorum. takımdaki kanatların hepsinden daha kalitesiz oynama şansı da yok. hamit'i kesmez :) transfer yapamama durumunu transfer dönemi bittikten sonra değerlendirmek daha sağlıklı yabancı sınırı sebebiyle tek opsiyon arda. kolay transfer değil

aydının alınmasının transfer ile alakası olduğunu düşünmüyorum. takımdaki kanatların hepsinden daha kalitesiz oynama şansı da yok. hamit'i kesmez :) transfer yapamama durumunu transfer dönemi bittikten sonra değerlendirmek daha sağlıklı yabancı sınırı sebebiyle tek opsiyon arda. kolay transfer değil

yabancı sınırı demişken 1 yıl evvelden bu sistemi getirenlere ağzını açamayanlarda sanırım,itiraz etmeyenlerde sanırım teknik heyet.

tamam emre (ya da adın her neyse) tamam hoca manevi oğlu olduğu için alıyor. yönetim harika candan erçetin zaten müthiş mutlak gerekliydi Ali Dürüst gibi adamın yerine.

yönetim hariç herkes suçlu.

önyargılar,düşmanlıklar kırılamıyor arkadaş. eyvallah.

yabancı sınırı demişken 1 yıl evvelden bu sistemi getirenlere ağzını açamayanlarda sanırım,itiraz etmeyenlerde sanırım teknik heyet.

tamam emre (ya da adın her neyse) tamam hoca manevi oğlu olduğu için alıyor. yönetim harika candan erçetin zaten müthiş mutlak gerekliydi Ali Dürüst gibi adamın yerine.

yönetim hariç herkes suçlu.

önyargılar,düşmanlıklar kırılamıyor arkadaş. eyvallah.

karar alındıktan sonra ali dürüst'ün açıklamalarına gözat istersen :) polat ali dürüst gibiler sayesinde gelindi bu günlere

Bumerang AYDIN YILMAZ...

Ne kadar uzağa atmak istersek isteyelim yine dönüp dolaşıp geri geliyor...

Kurtuluş yok anlaşılan... Zevk Almaya Bakalım Biz:(

Insallah imzalar,hamle gucumuz artar.

Yedek kulubesinin durumunu bursa macinda gorduk.

Bu arada Aydın gamsızlığıyla (oyun içinde topun olmadığı alanda nasıl koştuğuna bakın anlarsınız) bu takımda açık ara en çok eleştirdiğim oyuncu olmuştur benim de... Bu sebeple gelmesini ben de istemem.

Lakin bu durum Aydın üzerinden yönetime hakaretler yöneltmek için yeterli değil. Yönetimin başarısızlığı, geçen yıl devre arasında Aykut Erçetin'i almak gibi bir hatanın tekrarı olur sadece.

Bu sezon transferde başarısız olmuş olabilir, lakin Nani, Farfan takıma gelmedi diye eleştirenler, gelselerdi bile oynatamayacağımızı da biliyorlar değil mi?

şu yeteneksiz aydını alırsak yuh dicem artık, o kadar antrenmanı eşeğe yaptırsak bunun gibi oynardı..

Biliyordum en sonunda bu adama kalacağımızı.:mad-3:

takımla çalışırken bile iş yapmayan adam bütün yaz tek başına yaptıysa yaptığı antremanlarla mı oynayacak çöp

hoşgeldin ozbüyücüsü

.... ..

Bumerang AYDIN

Ne kadar uzağa atarsak atalım adam geri geliyor.

Zevk alacağız o zaman :(

Geri
Üst Alt