#7 Aydın Yılmaz

Beşiktaş konya ve braga maçında attığı goller ile 2 lig şampiyonluğunun kazanılmasında ve 1 de şampiyonlar ligi çeyrek finaline çıkılmasında önemli payı olmuştur.

Yabancı sınırlaması varken kadroda tutulması yanlış değil bence ama aydının 3 ay yatması yanlış.

;)

aydin nasilsin kanka

tatil nasildi

yengeden izin cikti mi

Garip garip işler.

Ilk oynadigi macta iyi tepki alir.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Yok dolar euro farkı var. 700 bin euro eski teklif şimdi verilen 900 bin dolar. yani bizim teklif ettiğimiz para varilmiş ama bunu bile vermemek lazımdı ya neyse. 500 bin dolar a oynarsan gel denecekti.

Dolar mi? Niye dolar olarak yaziyorlar ki? Bence de bu yaptiklarindan sonra daha az verilmeliydi. Yönetim onu oynatacagina, o yönetimi oynatiyor :/

Beşiktaş konya ve braga maçında attığı goller ile 2 lig şampiyonluğunun kazanılmasında ve 1 de şampiyonlar ligi çeyrek finaline çıkılmasında önemli payı olmuştur.

Yabancı sınırlaması varken kadroda tutulması yanlış değil bence ama aydının 3 ay yatması yanlış.

;)

bu mantıktan dolayı yedek kulübemiz çöplerle doldu.aydın a tercih edebileceğim bir dünya adam var.aydın ne yapmış, kaç senedir fiziğini geliştirebilmiş mi mesela ? bir adam her ikili mücadelede kayıp düşer mi, bu kulübün parası bu kadar mı değersiz ?

parayı beğenmiyor beyefendi geri geliyor, bizimkiler de alıyor.

koyacaktın önüne 100 bin dolarlık kontratı işine gelirse.

Yuvanda para meselesi yaptın, sonra da yuzsuzce geri geldin. Bari 7 numarayı bıraksaydın.

Aydın Jesus Navas da kesilse, bundan sonra benim gozumde nankor bir hictir.

Yuvanda para meselesi yaptın, sonra da yuzsuzce geri geldin. Bari 7 numarayı bıraksaydın.

Aydın Jesus Navas da kesilse, bundan sonra benim gozumde nankor bir hictir.

beleşe oynayacaktı sanki ne yuvası adamın işi bu ,senin çalıştığın ekmek yediğin yer maaşında indirime gitse ne yaparsın kabul edermisin yuvam burası diye,mantıklı olalım lütfen birazcık adam hayatını burdan kazanıyor tabiki para hesabı yapacak...

beleşe oynayacaktı sanki ne yuvası adamın işi bu ,senin çalıştığın ekmek yediğin yer maaşında indirime gitse ne yaparsın kabul edermisin yuvam burası diye,mantıklı olalım lütfen birazcık adam hayatını burdan kazanıyor tabiki para hesabı yapacak...

İşi buysa gitsin işini nasıl yapıp yapmadığı ona gelen taleplere göre anlasın. Biz almasak ortada kalırdı. Yuvam diyorsan, yıllardır yatıyorsan burada, yuvanda olduğunu ispat et insanlara.

;)

renkdaş anlamazlar boşuna kafanı yorma, aydın oyuna girdiği butun maçlarda cok iyi oynadı son iki senedir ama ondakı bu gelişmeleri göremeyen futbol cahilleri çok,şu çocuğa emre colaga verilen surenın yarısı verilseydi suanda cok iyi bir kanat oyuncumuz olurdu...

İşi buysa gitsin işini nasıl yapıp yapmadığı ona gelen taleplere göre anlasın. Biz almasak ortada kalırdı. Yuvam diyorsan, yıllardır yatıyorsan burada, yuvanda olduğunu ispat et insanlara.

Beşiktaş konya ve braga maçında attığı goller ile 2 lig şampiyonluğunun kazanılmasında ve 1 de şampiyonlar ligi çeyrek finaline çıkılmasında faydası var hemde oyunda olduğu sure göz önune alınırsa boyle yatmaya devam etsin

Yalniz adamin da beni alin diye yalvardigini sanmiyorum, almasaydik bizde. Aydin akili is yapti, suc bizim yonetimde.

Yalniz adamin da beni alin diye yalvardigini sanmiyorum, almasaydik bizde. Aydin akili is yapti, suc bizim yonetimde.

Yönetimin konusunu zaten açmadım bile, Erman'ı Şampiyonlar Ligi'ne almayan teknik ekibe de gelmedim daha.

Beşiktaş konya ve braga maçında attığı goller ile 2 lig şampiyonluğunun kazanılmasında ve 1 de şampiyonlar ligi çeyrek finaline çıkılmasında faydası var hemde oyunda olduğu sure göz önune alınırsa boyle yatmaya devam etsin

Bunun yerine oynayacak olan oyuncunun edeceği katkıyı gözardı da ediyorsun değil mi bu yorumu yaparken?

aydının oynadığı oyunun iki katını oynuyorum halı sahada ondan daha iyi muz orta yapar defanstan forvetin ayağına xabi alaonso gibi pas atar riberiy gibi hızlı koşarım ama bu aydının oynadığı futbolu anlayamadım acaba galatasaray takımında amcası falanmı var :) abi nasıl bir para kazanmaktır yedek kalarak ve antrenmalara çıkarak

Geri
Üst Alt