#7 Aydın Yılmaz

Nefretimsin olooommm... Sayende 7 numaralı futbolcu izleyemedik lan Berkant Göktandan sonra.

Yerli Navas :asd: Hoşuma gidiyor aslında oyun tarzı.Hızlı adam.Geçen sene oynadığı bir kaç maçta da iyi işler yaptı bence.Zamanında iyi çalışsaydı belki de Navas'ı bile geçerdi:f68.gif:

yata yata yıllardır dünyanın parasını alıyor kahroluyorum.

BPXZLv5CQAABR6X.jpg

bekleneni verdi, vermedi, her zaman tartisilabilir ama Aydin neden bilmiyorum Galatasaray'in benim izledigim yillarinda en sevdigim genc oyunculardan biriydi.. digeri icin bknz. okan buruk

aslinda cok yetenekli, kafa olarak kendisini gelistirmesi lazim.. butun sorunu kafada.. yoksa yeteneksiz adam hic bi bok oynamadigi halde cikip mac almaz.. besiktas, konya, braga ve takim sacmalamasa kharkiv maclarinda hep zor anlarda sahne aldi..

semih 500 bin tl ki yeni 1 milyon olmuş aydın 1 milyon euro... helal sana büyük yeteneek aydın yılmazın menajeri bu işte komisyon işi dönmüyorsa bende bir şey bilmiyorum keriz olan bizleriz yoksa aklı başında hiç bir yönetici takımla böyle alay ettikten sonra böyle vasıfsız bir oyuncuyu bu kadar yüksek miktarla kontrat yenilemez...

bekleneni verdi, vermedi, her zaman tartisilabilir ama Aydin neden bilmiyorum Galatasaray'in benim izledigim yillarinda en sevdigim genc oyunculardan biriydi.. digeri icin bknz. okan buruk

aslinda cok yetenekli, kafa olarak kendisini gelistirmesi lazim.. butun sorunu kafada.. yoksa yeteneksiz adam hic bi bok oynamadigi halde cikip mac almaz.. besiktas, konya, braga ve takim sacmalamasa kharkiv maclarinda hep zor anlarda sahne aldi..

geç kardeşim çok yetenekliymiş nerde o çok yetenek ? ben bu kazmada yeteneek filan görmedim komisyon paylaşımı için takımda tutuluyor desenize ptt liginde bile zor oynar

3 sene sözlesme imzalamislar, evlat edindik besliyoruz sanki 30 yasina geldi neredeyse hala ptt 1.lig takimlari bile istemiyor

Nerewinden tutarsan tut eljnde kaliyor aydin olayi

Vizyon brumayi almakta degil sadece ....

Aydin gibi oyuncu'ya nasil 1 milyon $ verilir?

A2 takimdaki oyuncular o kadar yeteneksiz mi?

Başlığı gördükçe sinirlerim oynuyor kapatın bence bu başlığı kimse boşa sinirlenmesin

ünal aysal ve fatih terim bunu tekrar takıma almaları kadar abes bir durum olamaz acaba yıllık maaşına ortakmı oluyor ne insanın aklına artık başka şeyler geliyor vallah

dünyanın en talihli 100 insanından 1i.

FAtih hocanın manevi oğlu baska açıklaması yok.

GS ı seviyor ama Aydını daha çok seviyor.

GS ın parasını böyle çar çur ediyor.

GS ı reddeden bir adamı GS ın geri alması çok ayıp hemde aydın gibi yeteneksiz birini...

Hiç idmana çıkma 3 ay yat gel son dakika sözleşme imzala Şampiyonlar Ligi kadrosuna gir Erman Kılıç'a hakaret bu resmen,Fatih Terim bazen böyle saçmalıklar yapıyor delirtiyor insanı.

Geri
Üst Alt