#7 Aydın Yılmaz

Yakın zamanda GSTV'de bol bol çocuğunu gösterir eşi röportaj yapar.

Yönetime sallamak saçmalık Terim'in saçmalaması bu sene her işi vasat.

Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum

Menfaatle,kayırmacılıkla Galatasaray spor kulübünde bulunan bu zata ve kim olursa olsun başka zatlara, forum olarak tepki koymaya davet ediyorum forum yöneticilerini.

Nefretimsin, seçmelere geldiğin güne lanet olsun. :mad:

Yukarıda adamı olan işini hallediyor adaletini sevim dunyaa

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

okan derici, merthan, furkan, anıl gibi isimlere '' sıfır şans '' ! Aydın gibilerine de .... neyse söylemek istemiyorum

Allah belanı versin kurtulamadık bir türlü senden seni isteyen yönetimin kafasını düşünmek bile istemiyorum . Kaç senedir parlayacak parlayacak denildi sadece Konyaya ve BJK'ye , Bragaya gol attın . Senelerdir oynamadan milyon eurolar alıyorsun . Yazıklar olsun yönetime

Allah belanı versin kurtulamadık bir türlü senden seni isteyen yönetimin kafasını düşünmek bile istemiyorum . Kaç senedir parlayacak parlayacak denildi sadece Konyaya ve BJK'ye , Bragaya gol attın . Senelerdir oynamadan milyon eurolar alıyorsun . Yazıklar olsun yönetime

bragaya boş kaleye attı çayı hüseyin cüce haliyle atardı o golü :)

Terim'in evlatlığımı bu çocuk? Bu adama verdiğiniz şansın 10da birini alt yapıdan adam çekip verseydiniz en azından bi yıldızımız olurdu en kötü.

Bizim teknik ekibi zerre kadar anlamıyorum. Adam 3 ay boyunca tatil yapacak bizi çantada keklik görecek nasıl olsa en kötü Galatasaraya giderim diyecek ve sizde sazan gibi alacaksınız bu adamı üstelik cl kadrosuna yazacaksınız.

Ulan öyle saydırıyorumki teknik ekibe,yönetime.. buraya yazsam FBI gelip götürecek beni o derece

Geri
Üst Alt