#7 Aydın Yılmaz

Küfür edim mi sana yetenek fakiri,sen duruyon Erman gidiyor,olucak iş mi lan???

Her top aldığında akrabalarinin kulağı cinlayacak.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

sc3gd.jpg

:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

bence bu sene başarılı olacak;) hiç 4-5 maç arka arkaya oynadığını görmedim.fatih hoca takımda tutuyosa güvenip sahaya da sürmeli.ama önemli maçlarda bişeyler yapıyo..braga maçındaki o direkten dönen top..manchester maçında penaltı yaptırdı ama hakem vermedi..bragaya daktı,turu getirdi..sadece aldığı para fazla diyebiliriz.

O stadda ayagina her top gelidinde seni o taraftar isliklamazsa taraftarada yaziklar olsun. Zaten seni alana topdan yaziklar olsun. Sen bu takimdan gidene kadar neler yasiyacaksiniz hepberaber görün ey yönetim,ft, ve aydin. Rahat yok size.

Isin en aci tarafi Semihimiz bu ruhsuzdan daha az kazaniyor gelde cildirma.

şimdi Hoca gelir bunu madrid maçında oynatırsa şaşırmam valla

Allah herkesin evladına Aydın şansı versin. Bu kadar senedir takımda, onun aldığı maaşın toplamı ile Aydın'ın yaptığı katkının 3-4 mislini yapabilecek, 2 veya 3 tane futbolcu alınabilirdi. Ben yönetimin, ve hocanın ne yaptığını anlamıyorum. Aydın ve Aykut'la sözleşme yeniliyorsun, sonra Erman ve Kazım'ı yolluyorsun. Bu Aydın ve Aykut'un Florya'da kaldıkları için üstüne yeme içme parası vermeleri gerekirken, adam neredeyse Semih gibi banko oynayan birinden daha fazla kazanacaktı.

En azından forumdaki başlığını filan kaldıralım yokmuş gibi yapalım ne bileyim :D

Adam öyle bir demir atmışkı klübe kimse sökemedi daha.Madem kaldı şu 7 numarayı alın şunun elinden 10 yıldır bu herifin sırtında görmekten bıktı herkes 7 numarayı.

Böyle mallık hayatımda görmedim, faydalı olabilecek ermanı gönder bu adını bile anmak istemediğim adamı takımda tut. Cidden dünyanın en enteresan takımlarından biri olabiliriz, böyle politika görmedim ben.

Terim Aydın ile Emre'yi yedirmez.Bunun için Erman'ı yolladı ve bilerek Kerim Frei'de aldırmıyor.Aydın ve Emre'si yedekten oyuna giren ilk adam olsun diye,

2 sezonda 90 dk oynadığı bir maç yok, yani hoca o kadar güveniyor Aydın'a ve takıma kaz(ıkl)andırılıyor..

Geri
Üst Alt