#7 Aydın Yılmaz

Hamit takıntısı vardı Terim'in. Tecrübesine falan güvendi sürdü sahaya hep. Hamit geçerdi ama Terim'i geçemedi. Mancini ile ne kadar önemli olduğunu ispatlayacak bence.

terim son zamanlar ona sans vermek istedi pas yapamadı sahada kayboldu aldıgı topu 2 metre önünde ki adama aktaramadı.

hiç unutmam o maçı. o maçtan sonra hoca kendisini tarihin tozlu sayfalarına gömdü.

ha sneijder amrabat hamit hiç mi öyle maçlar çıkarmadı dersen çooooook maçlar oynadılar isimlerini bile duymadık... aydın yerlidir fena değildir fakat cok kasması lazım kendini ben paramı aldım yas olmus 27 evliyim de bu saatten sonra tıkırıma bakarım modunda takılması bana komik geliyor adam gibi oynasa en az 32-33 yasına kadar tutarlar onu bu takımda kimse hakan şükür olmaya uğraşmıyor artık profosyonellik adı altında söğüşlemeyi adamlıktan sayıyorlar.

Valla Aydin'a o güveni verebilirse, Aydin kendine güvenirse, basarili olur.

Aydin'in en önemli zaafiyeti dajaklari yok. Adamda cesaret yok. Korkuyor, cekiniyor.

Testosteron yüklemesi yapilmali.

terim son zamanlar ona sans vermek istedi pas yapamadı sahada kayboldu aldıgı topu 2 metre önünde ki adama aktaramadı.

hiç unutmam o maçı. o maçtan sonra hoca kendisini tarihin tozlu sayfalarına gömdü.

ha sneijder amrabat hamit hiç mi öyle maçlar çıkarmadı dersen çooooook maçlar oynadılar isimlerini bile duymadık... aydın yerlidir fena değildir fakat cok kasması lazım kendini ben paramı aldım yas olmus 27 evliyim de bu saatten sonra tıkırıma bakarım modunda takılması bana komik geliyor adam gibi oynasa en az 32-33 yasına kadar tutarlar onu bu takımda kimse hakan şükür olmaya uğraşmıyor artık profosyonellik adı altında söğüşlemeyi adamlıktan sayıyorlar.

Aydın öyle bir iki pas atamadı diye kesilmedi sisteme kurban gitti. Öyle bir şey olsa Burak'a ötenazi yapılması gerek resmen 6 puan gitti onun yüzünden.

Hala Aydın'a umut bağlayan var. Ağlasam mı, gülsem mi. :sad007:

hangi maçtı sahi ?

Çeptalk

Yarın bu adam oynarsa Fatih terime laf atmakta ne kadar samimiymişsiniz görecez

Aydın lan bu aydın..

Aydın lan bu dediğin adamı aldıran kişi kim? Galatasaray'a rest çekip 3 ay yatıp kulüp bulamayınca imza atan adamı aldıran kim? Erman'a büyük kazık atılarak

Ayrıca Mancini, bizim elemanın garip sistemini oynatmayacak gibi görünüyor. Gelir gelmez damgasını vurdu ;) 4-2-3-1 oynatacak büyük ihtimal

Aydin isi Terimsporlulara yaradi.

Iyi oynasa Terim i ovecekler kotu oynasa Mancini yi elestirecekler :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Iyi de oynasa Terim i ovecekler kotu oynasa Mancini yi elestirecekler :)

pusuda bekliyorlar , Mancini bir hata yapsa ,başarısız olsa da başkana sallasak.. F.Terim hazretlerini göklere çıkarsak diye

küçük beyinleri Mancini'nin , U.Aysal'ın başarısızlığı Galatasaray'ın başarısızlığı olacak gerçeğini algılayamıyor ya da algılıyor ama Terim sevgisi Galatasaray sevgisinden fazla

dunya tarihinin en anlamsiz mesaji

Iyi oynasa Terim i ovecekler kotu oynasa Mancini yi elestirecekler :)

Aydın'ın iyi oynayıp oynamaması Mancini'yle alakalı değil ki. Yalnız biri fena kandırmış veya elemanın acayip bir torpili yoksa yaz kampı görmemiş, aylardır oynamamış adamı ilk 11'e yazmak manyaklık.

Adam ballı doğmuş.Bu balını fener maçlarında kaleciyle karşı karşıyayken de gösterse bir 10 yıl daha burada kalmayı garantilemişti.

Selçuk Şahin bile Aydın'dan daha yararlı oluyor takımına...

Mancini 4-2-3-1'in gerçek kanat oyuncuları dışında oynanamayacağını biliyor.

Baktı ki Burak-Emre-Amrabat-Engin'den kanat oyuncusu olmaz,kanatta oynamaya daha elverişli Aydın'ı tercih etti.Devre arasındada muhakkak cok kaliteli bir sağ açık aldıracaktır.

Aydın'ı Mancini sisteminde bir görmek lazım ama bu akşam buna karar vermek için çok erken.

Geri
Üst Alt