#7 Aydın Yılmaz

Aydın'a etmediğimiz laf kalmadı ama bugün oynarsa hepimizi utandırır inşallah.:asd:

Aydın'ın iyi oynayıp oynamaması Mancini'yle alakalı değil ki. Yalnız biri fena kandırmış veya elemanın acayip bir torpili yoksa yaz kampı görmemiş, aylardır oynamamış adamı ilk 11'e yazmak manyaklık.

Belki de adaletli bir hocadır, takıntılı değildir. Kimsenin geçmişine bakmadan hak edene formayı verecektir...

Aydın ın tek oynama sebebi bana göre kanat oyuncusu özelliği olması kontra ataklarda değerlendirmek istiyor Mancini.

Aydın'a haksızlık yapılıyor. Oynadığı maçlarda performansı gayet iyiydi. Mancini onu kazanırsa elimiz yabancı sınırında çok guçlenir. Amrabat'tan kotu değil aydın.

Aydın'a laf edenler sırf oynatılmadığı için ezbere yorum yapıyor ya da ondan bir jesus navas çıkacağını dusundukleri için kotuluyor, tıpkı Amrabat'ı 8 milyon euro yuzundn eleştirdikleri gibi.

Takımda Sabri ve Burak varken Aydın'a laf etmek ayıptır. Bu ikisinin yanında Aydın messi kalır...

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Aydın'ı her ne kadar sevmesem de, şu anda mevcut kadroda Bruma-Aydın dışında tek gerçek kanat oyuncusu yok.

Belki de adaletli bir hocadır, takıntılı değildir. Kimsenin geçmişine bakmadan hak edene formayı verecektir...

Aldığı parayı beğenmediği için yaz kampına katılmayan, aylardır adam gibi antrenman yapmamış Aydın mı formayı hakediyor? Bu diğer oyunculara küfretmek gibi bir şey kanımca.

Aydın'a haksızlık yapılıyor. Oynadığı maçlarda performansı gayet iyiydi. Mancini onu kazanırsa elimiz yabancı sınırında çok guçlenir. Amrabat'tan kotu değil aydın.

Aydın'a laf edenler sırf oynatılmadığı için ezbere yorum yapıyor ya da ondan bir jesus navas çıkacağını dusundukleri için kotuluyor, tıpkı Amrabat'ı 8 milyon euro yuzundn eleştirdikleri gibi.

Takımda Sabri ve Burak varken Aydın'a laf etmek ayıptır. Bu ikisinin yanında Aydın messi kalır...

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Burakı her fırsatta eleştirip Aydını övmen garip geldi bana

¥ tapatalk &

Aldığı parayı beğenmediği için yaz kampına katılmayan, aylardır adam gibi antrenman yapmamış Aydın mı formayı hakediyor? Bu diğer oyunculara küfretmek gibi bir şey kanımca.

Parayı beğenmediği için değilmiş sadece, Terim "O da Burak gibi başka yerlerde denemek istedi, ama olmadı" demişti.

Küfür den daha çok suratına tekmeyi yapıştırmak gibi.

Küfür den daha çok suratına tekmeyi yapıştırmak gibi.

Aydini bu yaza kadar hep korudum, takimin en hizli oyuncusu, gecen sezon hele ikinci yari, hic dogru dürüz sans verilmedi. Sutlarini da gelistirmisti, her girdigi ve oynadigi macta iyi gol sansi yakaliyordu, ama atamiyordu...

Ama yazin gitti kamp yapmadi ve gelmesi ben hos karsilamadim acikcasi

Al sana Mancini geldi böyle bir maçta şans verecek, kullan bunu Aydın kullan artık!

Geri
Üst Alt