#7 Aydın Yılmaz

Yıl olacak 2014, hala "takımda en iyi bla bla yapan Aydın ise bırakın bu işleri" gibi yorumlar yapılıyor.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Süper final de içerde fenere 8 atacağımız maçı bu aydının yüzünden 1-2 kaybetmiştik hala sinirleniyorum bu adamın adını görünce keşke gitseydi bu takımdan..

1479450_751725544841150_2034127071_n.jpg

2 maçtır oynamıyor.. Bundan sonraki 2 maçta oynar buda bir istikrar sonuçta..

Bu adamı neden oynatıyordu? Şimdi neden oynatmıyor? Ben bunu anlamıyorum hakikaten rüya mı görüyor geceden mesela bu maçta Amrabat yerine Eboue'yi oynatacaktıysa neden Amrabat ile başladı Real maçında?

Bir halt olmayacağını anladı diyorsanız neden sivas maçında Eboue'yi oynattı o zaman?

Sivas,Kasımpaşa maçı sağ açık Eboue aradaki Real maçında 2 aydır oynamayan Amrabat

sonra eleştirince neden eleştiriliyor oluyor..

bu futbol yeteneksizini büyük imparator imza attırınca ,kızanlara atar gider yapmıştı , karar verdim aydının futbol yeteneği,bilgisi ona imza attıran,onu sevenden az değil

Kanat oynasa iş yapardı top sürerdi en azından.Forvette kötüydü.

4 kilo versem size su Aydin copunden daha iyi kanat oldugumu 5 dakika da gosteririm, adam resmen cop.

antremanlara tekrar baslasam da su herifi rezil etsem keske..

Bi gerizekalı da bu.Sabri,Aydın gibi maholar olduğu sürece bu takımdan bir halt olmaz.

Umutsuz ve yılgın anlarınızda aklınıza Aydın'ı getirin, aydın gibi bir futbolcu Galatasaray'da ''futbol'' oynayıp büyük çoğunluğumuzun kazandığı paranın 10 katını kazanıyor

Geri
Üst Alt