#7 Aydın Yılmaz

Dün sahada herkes kötüydü ama Aydına ayrı br parantez açmak lazım..BU adamın performansı için söyleyecekk söz bulamıyorum..

Elime acırım yorum yazmak için boş zamanım yok. Takım zengin tabi boşa verecek 1milyon doları var...

ya bu adama niye kızıyoruz ki, anlamıyorum, bu tip sorumsuz, yetenek fakiri ukala topçulara sözleşme yapıp klüpte tutanlara kızın bence

aydın... nolur git artık :)

kardeşim neden gitsin daha yeni bu adama 1 yıllık 1 milyon doları cukkaladılar,fatih terim bu imzaya tepki gösterenlere basın toplantısında atar-gider yapmadımı??? yatacak,uyuyacak,büyük Galatasaray taraftarının denkleştirip Galatasaraya harcadığı paraları çuvalla götürecek ve fatih terimde büyük imparator olacak..

fatih terim: ''galatasaray hangi parayı isterse ona imza attı. aydın, dışarıyı denemek istedi. burak da aynı şeyi istemedi mi? biz bunlara bir şey demiyoruz, yardımcı oluyoruz. aydın’ın erman’la ne alakası var? aydın, galatasaray'ın bir çocuğu. herkesten de fazla çalışıyor. özel de çalışıyor, devam edecek. erman da sevdiğimiz ve beğendiğimiz bir arkadaşımızdı. galatasaray taraftarının aydın’a herhangi bir şekilde kızmasını istemem.''

yok onlara kızılmaz onların adı imparatorrrrr hem aslolan Galatasaraymış öyle diyor imparatooooooorrrrrrr

Valla birşey söliyim mi? Fatih Terim'e kadro yapıp vereceksin gazla bağıra çağıra oynatacak... İlk sene kadroyu kurmadı takım süperdi, ikinci sene transferleri kendi yaptı takımın içine etti. Üçüncü sene sorma gitsin zaten...

Pardon o kupamızı vermemek için dötünü yırtan tüpçüyle kanka oldu demi :(

kardeşim neden gitsin daha yeni bu adama 1 yıllık 1 milyon doları cukkaladılar,fatih terim bu imzaya tepki gösterenlere basın toplantısında atar-gider yapmadımı??? yatacak,uyuyacak,büyük Galatasaray taraftarının denkleştirip Galatasaraya harcadığı paraları çuvalla götürecek ve fatih terimde büyük imparator olacak..

Kadro tercihleri tartışılabilir ancak kaç tane hoca geldi hepsi tuttu Aydın'ı takımda. Ayrıca sportif başarıyla o milyon dolarların kaç katını kazandı kulüp Terim döneminde, birazcık düzlüğe çıkabildiysek bunu sportif başarıya borçluyuz.

Herkes Aydın'a sallamaya başlamış demek ki bu akşam yine galibiyet golünü atıp 2 sene daha kalacak :)

Ahh Aydin 8 senedir hep aynisin

2 mac oynarsin 4-5 ay kaybolursun sonra gelir yine 3-4 mac iyi oynar sonra yedek sonra Tribünlerde .

Deja Vu styla

Aydin nasilsin lan? Oturup para kizanmak guzel birsey demi? Taraftar la aran nasil? Gecende kavga ettin ya, sorim dedim.

Son sorum: ne zaman gidecen Galatasaray dan?

Sen futboldan para kazanıyorsun. Hemde az buz değil bir mühendisten fazla. Enteresan bir dünyada yaşıyoruz.

bu konuda yapılan her olumsuz yoruma saldıran birileri vardı yok olmuşlar.

Saldıranlardan değilim ama bu adamla ilgili olumsuz yorumların çoğu saçma sapan.. o kadar saçma ki cevap vermeye değmez..

Gülerek okuyoruz.. Böyle devam.. acayip tiplere laf yetiştirecek değiliz.. herkes kendini bol bol tatmin etsin..

Bunda ne arıyorlar anlamıyorum.Birde 900Bin maaş alıyor.Kaç adamı harcadı hala duruyor.

Geri
Üst Alt