#7 Aydın Yılmaz

şampiyonlar ligine 4 adet altyapı oyuncu kaydetmemiz gerek biliyorsunuzdur. Emre Ç,Eray,Semih,Aydın işte.
Aydın gitsin demeden önce altyapıda ondan daha iyisi şu isim demeniz gerekir. ama 15-21 yaşları arasında en az 2 sene külüpte olması gerekiyor.

şaka maka 27 yaşına geldi genç aydın :D

nice yaşlara rüzgarın oğlu , güzelliğin babası

adam sakat ama neden oynamiyor tarzi msjlar yazilmis

allah size ihsan gift cardi versin

27 yaşına girmiş bugü. Kutlu olsun.

Galatasaray forması ile 132 maca çıkmış ( 80 % 90 dakika oynamadı bu maclarda )
11 gol
21 asist
2005-06 yılından beri takımda. Sezon başı ortalama 60 mac oynanıyor. 600 macda 132 mac....
Çok az.

adam sakat ama neden oynamiyor tarzi msjlar yazilmis

allah size ihsan gift cardi versin

onu geç bunca yıldır takımda olup , her gelen hocanın "antrenmanların yıldızı" dediği adam Galatasaray formasıyla sadece ve sadece 42 resmi maçta ilk 11de sahaya çıkarılmış

utanmadan aydına verilen şanslar bilmemne diye konuşan adam dolu bütün sosyal alem

fanboy kelimesiyle argumana son verdi

bravo

Ne sakati yahu, gelip burda Trolluk yapma.

dipnot: ha sakat ha fit. kovulmali.

Zaten bu Aydin bildim bileli sakat, saglam bi tarafi varmi acaba..

Gözümde dünyanın en şanslı insanlarından biridir bu Aydın.

Sen kendini geliştirme yıllardır yattığın yerde dur -

- ama kendini senelerdir Türkiyenin en iyi kulübünde barındır;

- ama kaç kere kupa kaldır;

- ama "futbolcu" olarak ortalarda dolan;

- ama Sneijder Drogbalı aynı kadroda yer al;

- ama milyonları cukkala;

- ama en güzel hayatı yaşa;

- ama en güzel arabalara bin.

Doğum günün kutlu olsun. Allah var, 2 tane önemli golün var Galatasaray adına ama başka bir bok yok.

I am the one who knocks!

Gözümde dünyanın en şanslı insanlarından biridir bu Aydın.

Sen kendini geliştirme yıllardır yattığın yerde dur -

- ama kendini senelerdir Türkiyenin en iyi kulübünde barındır;

- ama kaç kere kupa kaldır;

- ama "futbolcu" olarak ortalarda dolan;

- ama Sneijder Drogbalı aynı kadroda yer al;

- ama milyonları cukkala;

- ama en güzel hayatı yaşa;

- ama en güzel arabalara bin.

Doğum günün kutlu olsun. Allah var, 2 tane önemli golün var Galatasaray adına ama başka bir bok yok.

I am the one who knocks!

sacmalik

ft doneminde kendini acik ve net bir sekilde gelistirmisti

quaresmayi sirtinda tasiyip sag doksana catlattigi gol
braga macinda cataldan donen topu
burak yilmaza yaptigi akil dolu asist maci hatirlamiyorum

genel olarak performansinda NET ilerleme vardi. manchini juve macina cikmadan evvel aydini ilk 11de calistirmisti, gerci sonra oynatmadi kupada oynatti ve adam sanssiz sekilde 20 dk oynayip sakatlandi.

su an ekibimizde aydinin 3 kati para kazanan hamit ve olcan gibi gaspcilari ve onlara verilen sanslari gorunce yatip kalkip aydina saydirmayi acikcasi komedide cigir acan bir hamle olarak goruyorum

Sana birsey anlatim dunya uzerinde en cok sevilen insani uggh ughmmm.

Bu Aydin Yilmaz denen herifin hayati SAKAT. Bu adam 10 yildir GS Profesyonel oyuncusu, ama 10 yilin 7 yili ''sakat'' 1 yil da tatil yapti, oynadigi en fazla 2 yil yani.

Gelip burda bunun neyini savunursun? Yok platin i yeni cikmis falan filan , sanki bu sakatliktan once bu herif boyle degildi. Adam bildigin full zarar, + dayisinin torpili ve FT kankansinin bize vurdugu son kazigi.
Su herife yilda 1.1 milyon dolar veriyoruz ve ortalama oynadigi mac sayisi yilda 5. Utanmak lazim boyle Galatasaray lik da varmis.

Beyler lütfen ikili tartışmalara girip birbirinizi kırmayınız, yorumlarınızı birbirinizi kırmayacak sekilde yapınız.

Son düzenleme:
Sana birsey anlatim dunya uzerinde en cok sevilen insani uggh ughmmm.

Bu Aydin Yilmaz denen herifin hayati SAKAT. Bu adam 10 yildir GS Profesyonel oyuncusu, ama 10 yilin 7 yili ''sakat'' 1 yil da tatil yapti, oynadigi en fazla 2 yil yani.

Gelip burda bunun neyini savunursun? Yok platin i yeni cikmis falan filan , sanki bu sakatliktan once bu herif boyle degildi. Adam bildigin full zarar, + dayisinin torpili ve FT kankansinin bize vurdugu son kazigi.
Su herife yilda 1.1 milyon dolar veriyoruz ve ortalama oynadigi mac sayisi yilda 5. Utanmak lazim boyle Galatasaray lik da varmis.

dikkat edersen ft zamaninda kendini gelistirdi dedim ve bjk macinda attigi golu soyledim
tarih: nisan 2012. aydin 88li yani 24 yasinda. bir oyuncu gelisimini gec tamamlayabilir ozellikle buyuk kuluplerde. manchester unitedda tom cleverley var milli takima kadar cikmis falan filan 25 yasinda adami aston villaya kiraladilar. bizde genc oyuncu 20sinde world beater degilde millet kafayi siyiriyor, oyle birsey yok. aydin 24unde istenen seviyeye geleceginin sinyalini verdi. ama 2012 yazi malesef hamit denen gaspciyi aldik, aydin o sene pek oynayamadi. oynadigi maclarda (bragayi hatirliyorum, bir de buraga gol attirdigi maci) sonradan oyuna girmesine ragmen kendini gostermisti. toplam 700 dk oynamis o sezon. tam kendini buldu derken koca sezon 700 dk oynatilmis. sonra o sezonun sonunda anlamsiz sekilde erman kilic gibi bir tornaci alinip aydin butun yaz bekletildi ve transferin son gunu tekrar takima kazandirildi, load of shit obviously. o da gelisimine darbe vurdu. sonra ft gitti mancini geldi ve oynadigi ilk kupa macinda ayagina plak takilacak ve yaklasik 1 sene kalacak agirlikta bir sakatlik gecirdi. sen aydina karsi vicious olmayi secebilirsin dogal, 10 senedir napti falan diyosun 2012den oncesini zaten saymiyorum ama oyuncunun buyuk kulupte ancak 24unde kendini gostermeye baslamasi abes birsey degil, verdigim ornekte goruldugu uzere. ondan sonra da zaten sanssizliklarla gecmis son 2 sene.

Geri
Üst Alt