Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.228
- 1.011
- 1.748
Geçen sene ayağı kırıldı. AYAĞI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamıyorum cidden anlamıyorum bu takıntıyı. Size göre bilerek kırıyor ayağını herhalde Aydın. Emreç,Tarık,Yekta,Dzemaili,Umut'tan daha daha futbolcu. Ayrıca şanslı şanslı diyorsunuz ama değil. Takımdaki en şanssız adamdır kendisi. Bu kadar sakatlık yaşayan kaç kişi var.
Anlamıyorum cidden anlamıyorum bu takıntıyı. Size göre bilerek kırıyor ayağını herhalde Aydın. Emreç,Tarık,Yekta,Dzemaili,Umut'tan daha daha futbolcu. Ayrıca şanslı şanslı diyorsunuz ama değil. Takımdaki en şanssız adamdır kendisi. Bu kadar sakatlık yaşayan kaç kişi var.
Emre bin basar
emreçten olsa olsa semazen olur.
Emre'nin teknik kapasitesi oldukça yüksek, lakin senelerdir mentalite sorun yüzünden beklenilen performansi göstermedi takimda. 2-3 süper oynuyor, diger maçlarda klasik Emre'ye dönüyor. Ama en azindan takima belirli bir katkida bulunmus bir oyuncu.
Aydin Cluj'e attigi gol ve BJK'e karsi çektigi sut hariç ne yapti Kulüp için? Tamam sakatliklari oldu vs. vs. ama sakat olmadigi dönemlerde bu takimin ilk 11e girecek kapasitede oldugunu mu düsünüyorsun? 3 sezondur 0 Lig gol atamayan bir mübarekten bahsediyoruz.
şu adamlara şanssız demeyin bu adam 10 senedir takımda ve 10 senedir bırak doğru dürüst bir 11 oyuncusu olmayı 18 oyuncusu bile olamadı
Niye olamadı peki hiç nedenlerini düşündünmü
istikrarsız, kendine iyi bakmıyor
10 senedir aynı yetersiz fizik gücü