#7 Aydın Yılmaz

Klüp böyle yönetilmez kardeşim ya.
Bu adamı hiç vefa mefa demeden direk kapının önüne koyacaksın ya.

Anlamıyorum cidden anlamıyorum bu takıntıyı. Size göre bilerek kırıyor ayağını herhalde Aydın. Emreç,Tarık,Yekta,Dzemaili,Umut'tan daha daha futbolcu. Ayrıca şanslı şanslı diyorsunuz ama değil. Takımdaki en şanssız adamdır kendisi. Bu kadar sakatlık yaşayan kaç kişi var.

Kendisine kulüp bile bulamayan kişiye abartılı rakamlarla yeni sözleşme yapılıp mali durumdan şikayet edilmemeli. Yeni yönetim ve teknik heyet açısından önemli bir test olacak durumu.

Anlamıyorum cidden anlamıyorum bu takıntıyı. Size göre bilerek kırıyor ayağını herhalde Aydın. Emreç,Tarık,Yekta,Dzemaili,Umut'tan daha daha futbolcu. Ayrıca şanslı şanslı diyorsunuz ama değil. Takımdaki en şanssız adamdır kendisi. Bu kadar sakatlık yaşayan kaç kişi var.

top post Bubba

Emre bin basar

emreçten olsa olsa semazen olur.

Emre'nin teknik kapasitesi oldukça yüksek, lakin senelerdir mentalite sorun yüzünden beklenilen performansi göstermedi takimda. 2-3 süper oynuyor, diger maçlarda klasik Emre'ye dönüyor. Ama en azindan takima belirli bir katkida bulunmus bir oyuncu.

Aydin Cluj'e attigi gol ve BJK'e karsi çektigi sut hariç ne yapti Kulüp için? Tamam sakatliklari oldu vs. vs. ama sakat olmadigi dönemlerde bu takimin ilk 11e girecek kapasitede oldugunu mu düsünüyorsun? 3 sezondur 0 Lig gol atamayan bir mübarekten bahsediyoruz.

Emre'nin teknik kapasitesi oldukça yüksek, lakin senelerdir mentalite sorun yüzünden beklenilen performansi göstermedi takimda. 2-3 süper oynuyor, diger maçlarda klasik Emre'ye dönüyor. Ama en azindan takima belirli bir katkida bulunmus bir oyuncu.

Aydin Cluj'e attigi gol ve BJK'e karsi çektigi sut hariç ne yapti Kulüp için? Tamam sakatliklari oldu vs. vs. ama sakat olmadigi dönemlerde bu takimin ilk 11e girecek kapasitede oldugunu mu düsünüyorsun? 3 sezondur 0 Lig gol atamayan bir mübarekten bahsediyoruz.

Emreç senede 20 maç üzerinden 1 maç iyi oynar 19 maçta ise ataklarımızı semazeni için keser bu da yetmez bizim ceza alanımıza yakın yerden rakibini arkadan çeker düşürür. Emreç kötü olduğu için Aydın daha iyi demiyorum ben bu arada böyle bir algı oluşmasın. Aydın oynadığı her maçta dikine oynamaya çalışan birisi, orta sahada aldığı topların çoğunda ya kendisine faul yapılır yada verkaç dener. Olumlu kullanır topları. Bu çocuk sakatlanmadan düzenli oynayabilse zaten bunları konuşuyor olmazdık. Sorun Aydın'ın çok sakatlanmasında.

adamin hic gayret göstermediginde birseyler vardir birilerine güveniyor heralde, tekrar sözlesmesi uzatilacak diye.

şu adamlara şanssız demeyin bu adam 10 senedir takımda ve 10 senedir bırak doğru dürüst bir 11 oyuncusu olmayı 18 oyuncusu bile olamadı

Vaybe Terimci ve Aysalci türlerinden sonra bir de Aydincilar cikti simdi :D

Kahve'de evelsi gün biri genç yetenek dedi Aydin Yilmaz hakkinda. Herifin bildigin baba lan. Olsa olsa bebegi genç yetenek kategorisine girer

8-10 tane direk gönderilecek listeye girer
Oynayabileceği bir takıma gitsin artık

Geri
Üst Alt