#7 Aydın Yılmaz

7 numarayi kac yildir isgal ediyorsun beceriksiz herif.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri ile uzatırız da Aydın'ı göndeririz.

Hele de yabancı sınırı yokken aydının 7 numarayı işgal etmesi en hafif tabiriyle gasptır.

cemal konusuna yazilanlara bak burdakilere bak

maci anusunuzle izlemeyin

diğer tarafa da yazdım aydın bizden gidince nereye gidecek acaba? benim favorım ptt ligi

Allahin belasi iste bu defa da kalirsa benden yeni urun alip destek vermemi de beklemesin bu yoneticiler..

insallah insallah insallah bu senin son macindi. ama transfer dönemi kapanmadan inanman gidecegini

rize'li oyuncular mac basinda takimi alkislarken utandimi acaba aydin

Kendimce hep soruyorum, bir adamda hicmi hirs olmaz? Ulan senin kariyerin tribünde gecti, sen hala yeni kontrat pesindesin. Insan kendine oynayabilecek bir kulüb bulur. Kariyeri boyunca 6191 dakka oynamis, 90 dakkadan hesaplasan 70 mac oynamamis adam. bir insanda hirs, istek olur. yabancilardaki oyunculara bakiyorsun, daha 20 yasina girmeden real madrid, barca gibi kulüblerden gidiyorlar oynamak icin. senen ise kariyerin yatmakla gecti. hic kendince dedinmi banko oynayabilecegim bir takima gitsem, en azindan para yerine futbol oynamagi tercih etsem? demezsin, cünkü süper ligden seni alacak takim yok. bi biz variz a...
utanc verici bir oyuncusun. daha utanc verici ise bu yeteneksize 10 senedir durmadan kontrat verenler. Utanin!

Son düzenleme:
Hey allahim...

CGGp8awW0AAoJ11.jpg

Hagi'den çok değil.2007-2008'de kiralıktı bizde değildi.Hagi'yi geçmedi,aynılar şu an.

Geri
Üst Alt