#7 Aydın Yılmaz

sözleşmesi bitti kurtuluyoruz sözleşme uzatırlarmı valla herşey beklenir torpili sağlam yerden belli ki

bence aydin da baya iyi bir kumas vardi, tempo, teknik, dribbling, nerde duracagini bile iyi biliyordu, bi kac sene önce sutunu bile gelistirmisti (bjk ye attigi saglam gol) ama nedense devamini getirmedi, simdi tam beklerken, birden yok oluyordu ve öyle de kaldi. Bana göre yazik etti kendisine, Arda dan bile daha iyi olabilcek iken, yedek oturmayi sevdi. Arda bile diyordu kendisinden daha yetenekli

sözleşmesi bitti kurtuluyoruz sözleşme uzatırlarmı valla herşey beklenir torpili sağlam yerden belli ki

2012 mi 2013 de mi ne kurtulduk diyorduk sözlesmesi bitince. Adama yeni sözlesme önerdiler bu hiyar da begenmedi ayrildi takimdan. Sonra ne olduysa geri geldi, tabi yeni takim bulamadi o parayi verecek.

Terim yüzünden geri döndü Floryanin cocugu, evladimiz ya kontrati red etmesine ragmen yine de kapimizi actik ve sahip ciktik. Umarim bu sezon sonsuza dek kurtuluruz bundan.

aydın ile ilgili tespiti eboue yapmıştı '' hayatımda gördüğüm en yetenekli futbolculardan biri ama aynı zamanda hayatımda gördüğüm en tembel insan''

bence aydin da baya iyi bir kumas vardi, tempo, teknik, dribbling, nerde duracagini bile iyi biliyordu, bi kac sene önce sutunu bile gelistirmisti (bjk ye attigi saglam gol) ama nedense devamini getirmedi, simdi tam beklerken, birden yok oluyordu ve öyle de kaldi. Bana göre yazik etti kendisine, Arda dan bile daha iyi olabilcek iken, yedek oturmayi sevdi. Arda bile diyordu kendisinden daha yetenekli

true ozet

Hey allahim...

CGGp8awW0AAoJ11.jpg

iki kişi photoshopla eklenmis gibi duruyo

La daha kovulmadimi bu herif ? Resmen yatip kalktigi yerde para kazanan herif

Dün Sabri de bu da trip atiyordu, yüzleri hic gülmedi. Öyle umuyorum ki buna yeni kontrat sunmadilar ondan bu afra tafralari.

Sabri'ye sözlesme önerirler de onun derdi baska bence.

Şimdi bu genç yetenek gitti mi ?

Artık bizim oyuncumuz değil dimi ?

Şimdi bu genç yetenek gitti mi ?

Artık bizim oyuncumuz değil dimi ?

Sozlesmeler TFF de 31.5 olarak gecsede International Transfer Rules bunu 30.6 ya ceviriyor yoksa aksi takdirde suanki Bursa macinda kadroda bile olamaz. (olmasin zaten de :D )

Aynisi Sabri icin de gecerli..

ya normalde haziranda mac olmadigindan mayis 31 diye yazmislardir
sehven yazilmistir herrard

Yine 8 sene daha uzatılir galiba.Gassaray ' nin çocuğunu üzecek değiller ya

Geçen sene Karabük ve Konya maçlarında sonradan girip iyi işler yapmıştı.Kopenhag maçında da iyiydi ama sonradan Mancini ne olduysa şans vermemeye başladı.Yasin-Sneijder uyumunun bir benzerini yaşamıştık kısa bir süreliğine ama pizzacı buna da çomak soktu tabii.Elazığ maçındaki sakatlığından sonra iyice bitmiş yollarımızı ayırmalıyız artık.

Konya,Braga maçlarındaki golünü,11-12'de Mersin maçında sonradan girip maçı çevirişini,Quaresma'yı sırtına alıp Bjk'ye sokuşunu,Volkan-Sabri olayında Volkan'a saldırışını unutmayacağım.Uğurlar olsun

Adam 10 yılda yattığı yerden paraları cukkalayarak 5 şampiyonluk gördü, şaka gibi. Güzeller güzeli çocuğundan dolayı sövmek de istemiyorum, bas git artık be Aydın kardeş.

Geri
Üst Alt