#7 Garry Rodrigues

Paok zamanındada iyi bir futbolcu olacağının sinyanlerini vermişti zaten.

Eski Yönetimin en başarılı transferidir Garry Radrigues.

Evet gerçekten hem başarılı hem kârlı bir transfer oldu, 20-25m'dan aşağısına bırakmamak lazım Garry gibi bir kanadı. Kendini iyi geliştirdi, hem ahlaki olarak da çalışkan. Alındığında dalga geçilmişti çok iyi biliyorum ama herkesi susturdu performansıyla, bende dahilim.

Fazla kasmadı. Zaten gerek de kalmadı erken gelen gollerle. Gomis'in yüksek gönderdiği topu tek dokunuşla önüne alıp rakibi de çalımladığı pozisyon müthişti. Gol de olsaydı keşke. Şu 1 yıl içinde çok şey kattı oyununa ve sürekli bir gelişim halinde. Nazar değmesin.

o sene bu sene olacaksa işte bu adam sayesinde olacak

kafayla falan da atmaya başladı bi de ceza sahası dışından roketlere başladı mı mayıslar bizimdir

Tekrarlıyorum: kim aldıysa helal olsun.

Takım oyununa genel olarak çok katkı saglıyor. Çalıskan, hızlı, çalım atabiliyor.

Hepimize sabretmek ne kadar önemli oldugunu gösterdi ve göstermeye devam ediyor

Terim'in gelisi en cok Feghouli ye yarar diyordum. Buna yaradi.

Ah ulan Feghouli.

Şu Gomis'in attığı topu o kontrolden sonra çatala taksa enfes olurdu

Şu son 7-8 haftadır gösterdiği kanat oyuncusu performansını en son bizde Hasan Şaş 2002 yılında göstermişti.

Eğer sezonun en büyük çıkış yapanı diye ödül verilecekse Avrupa'da bile rahatlıkla ilk 5 yapar. 28 yaşında şu gelişim inanılmaz.

İlk geldiğinde bal yapmayan arıydı çünkü. Özellikle ceza sahasında saçmalıyordu hep.

Terim'in gelisi en cok Feghouli ye yarar diyordum. Buna yaradi.

Ah ulan Feghouli.
Garry'deki ivmelenme sezon başından beri var yalnız. Hatta ben geçen yıl Konya maçında izlediğimde, bu herif iyi,direk oynar diye düşünmüştüm. Sonrasında ne hikmetse şans bulamadı.

Sezon başındaki formunu da değerlendiremeyen bir hoca vardı, şimdi adamı saldılar adam coşmaya başladı.

Çok iyi ancak mağlup olunan maçlarda herkes gibi yok.

Bir de giden maçı döndürme ve kazandırma gibi özellikleri gelirse, daha mutlu olurum.

Uzaktan şutları geliştirmeye başlamış, vur vur geç uzaktan bir gün elbet girer. Bakarsın Kadıköy'de sokar.

Garry'deki ivmelenme sezon başından beri var yalnız. Hatta ben geçen yıl Konya maçında izlediğimde, bu herif iyi,direk oynar diye düşünmüştüm. Sonrasında ne hikmetse şans bulamadı.

Sezon başındaki formunu da değerlendiremeyen bir hoca vardı, şimdi adamı saldılar adam coşmaya başladı.

uydurma lan herife hajrovic demissin
ulan kmettin

Helal sana be üstad ne topçu oldun sen,Kadroya bence Gomis-Fernando ile beraber yazılacak ilk adam

Geri
Üst Alt