#7 Garry Rodrigues

Şu bonservisi büyütenler futbol cahilidir. 27 yaşına kadar ne yapmış diyorlar... Jamie Vardy, 25 yaşına kadar amatör,29 yaşına kadar da umutsuz vaka bir forvetti.

Geçen sene bir anda dünya yıldızı oldu. Henrik Larsson "33" yaşına kadar Celtic ve Feyenord'da oynamıştı. 33 yaşında Barça'ya gitti bir anda ve başarılı da oldu.

Bazı futbolcular 16-17 yaşında parlayıp 22-23te sönüyor, bazıları da 25-26dan sonra parlıyor. Ama bizde hep düz mantık bakıldığı için "vay efendim nasıl bu kadar bonservis verlir" deniliyor.

Şu bonservisi büyütenler futbol cahilidir. 27 yaşına kadar ne yapmış diyorlar... Jamie Vardy, 25 yaşına kadar amatör,29 yaşına kadar da umutsuz vaka bir forvetti.

Geçen sene bir anda dünya yıldızı oldu. Henrik Larsson "33" yaşına kadar Celtic ve Feyenord'da oynamıştı. 33 yaşında Barça'ya gitti bir anda ve başarılı da oldu.

Bazı futbolcular 16-17 yaşında parlayıp 22-23te sönüyor, bazıları da 25-26dan sonra parlıyor. Ama bizde hep düz mantık bakıldığı için "vay efendim nasıl bu kadar bonservis verlir" deniliyor.
Kıyaslamalar saçmalık. Vardy gibi örnek başka yok neredeyse.

Larsson ise hep muazzam bir adamdı.

Kıyaslamalar saçmalık. Vardy gibi örnek başka yok neredeyse.

Larsson ise hep muazzam bir adamdı.

Vardy ile kıyaslamadım zaten. "Bu yaşına kadar ne bonservis ödediler" diyen medyaya söyledim. Ayrıca; Larsson evet Celtic'in en büyük efsanelerinden biri ama 33 yaşında Barça'ya gitmek apayrı bir iş.

Vardy ile kıyaslamadım zaten. "Bu yaşına kadar ne bonservis kadar ne bonservis ödediler" diyen medyaya söyledim. Ayrıca; Larsson evet Celtic'in en büyük efsanelerinden biri ama 33 yaşında Barça'ya gitmek apayrı bir iş.
Larsson geç gitti önceden de ciddi teklifler almıştı. Celtic efsanesi olmayı tercih etti sonra gitti Barcada yedek oldu ama iyi iş yaptı o dönem ceza sahası golcüsüne ihtiyaçları vardı.

Garry hakkındaki yorumun doğru ama örnekler doğru değil bana göre. Keita da aynı yaşlarda gelmişti ve tanıyan yoktu mesela onu da.

Larsson geç gitti önceden de ciddi teklifler almıştı. Celtic efsanesi olmayı tercih etti sonra gitti Barcada yedek oldu ama iyi iş yaptı o dönem ceza sahası golcüsüne ihtiyaçları vardı.

Garry hakkındaki yorumun doğru ama örnekler doğru değil bana göre. Keita da aynı yaşlarda gelmişti ve tanıyan yoktu mesela onu da.

Keita dediğin bizim Kader Keita ise bizden önce Lyon,Lille'de oynadı zaten. Ayrıca onu 7-8M'ye almıştık. Neyse çok önemli değil. Benim bahsettiğimi anlamışsın zaten.

Akıl var, mantık var geçen sezon başında 250 bin € ya alınmış ve büyük bir patlama yapmamış, geçen sezonun ikinci yarısının büyük bölümünü sakat geçirmiş bir oyuncu 3,5 milyon € veriyorsan burada bir sıkıntı var. Hadi onu geçtim kıçı kırık bir takımda oynayan oyuncuyu, daha büyük bir kulübe gelmeye ikna etmek için 3,5 katı maaş vermek zorunda kalıyorsan bu sıkıntının ötesi rezalettir.

Dunku performansini bu sezon 7-8 maca yayabilirse bizim icin muthis olur.

oyuncunun en kotu ozelliği defansa yardım geri geliyor ama yalandan geliş oda. Carole'un bu kadar kötü oynamasının sebebide Rodriguesin geriye gelip adamını kovalamaması hatta konyanın sağ beki skubic en az 2 pozisyona girdi boşluklardan dolayı golcu bir oyuncu olsaydı 2 gol hatta 3 gol yerdik tabii buna carole'unda payı var .

Gerçekten beni yanılttın reis helal olsun inşallah şımarmadan dahada çalışıp iyi olmaya devam edersin Garry&Bruma çok çok canlar yakacak varya :oley:
5098188.jpg

Akıl var, mantık var geçen sezon başında 250 bin € ya alınmış ve büyük bir patlama yapmamış, geçen sezonun ikinci yarısının büyük bölümünü sakat geçirmiş bir oyuncu 3,5 milyon € veriyorsan burada bir sıkıntı var. Hadi onu geçtim kıçı kırık bir takımda oynayan oyuncuyu, daha büyük bir kulübe gelmeye ikna etmek için 3,5 katı maaş vermek zorunda kalıyorsan bu sıkıntının ötesi rezalettir.

Yunan liginin en iyisi diyorlar. PAOK, Avrupa'da da devam eden bir takım. Böyle bir ismi kolay vermezler. Maaş olayında ise klasik yönetim işi. Her önüne gelen 2M alırsa buna da mecbur ona yakın para vermek zorundasın ki denge oluşsun. Kökten yüksek maaş alanları yollamadan çözülmez.

Yunan liginin en iyisi diyorlar. PAOK, Avrupa'da da devam eden bir takım. Böyle bir ismi kolay vermezler. Maaş olayında ise klasik yönetim işi. Her önüne gelen 2M alırsa buna da mecbur ona yakın para vermek zorundasın ki denge oluşsun. Kökten yüksek maaş alanları yollamadan çözülmez.

O zaman borç batağında yüzmeye devam edersin hadi bonservis neyse de maaş dediğim gibi rezalet ne yani 800 bin € veriyorum son fiyat desen adam teklifi geri mi çevirecek zaten 2 katı kazanacak.

İyi guzelde elimizde 3 sprinter oyuncu var ve hepsi sol kanat oyuncusu. Hangisi sag tarafta oynayacak yada oynasa bile verimli olacak. Kadro planlaması yine yanlış yapılıyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncunun en kotu ozelliği defansa yardım geri geliyor ama yalandan geliş oda. Carole'un bu kadar kötü oynamasının sebebide Rodriguesin geriye gelip adamını kovalamaması hatta konyanın sağ beki skubic en az 2 pozisyona girdi boşluklardan dolayı golcu bir oyuncu olsaydı 2 gol hatta 3 gol yerdik tabii buna carole'unda payı var .

Carole konusunda adamın suçu yok. Carole bu sene önünde Yasin oynarken de rezaletti, Bruma oynarken de Josue oynarken de. Carole bu sene berbat ötesi bir çok maçta.

Çok boş bir yorum. Garry il yarı oynamadı Carole'ün tarafından verilen pozisyonlar ortada. 2. yarı zaten rakip kırmızı yediği için bekleri çıkamadı çok fazla ve poziyonda verilmedi ilk yarı ki kadar.

Beyler Garry vasat kaçıyor.
Rodrigues diyelim hep beraber.

Geri
Üst Alt