#7 Garry Rodrigues

Sagda da farkli degil bu herif ilk olarak defansa yardıma gelmiyor. Rakipler çözdü olayı kendimizi kandırma başka birşey değil. Aldığı topu her yerde eziyor sol açığın selcugu desek nokta atışı olur. Topla pozisyon yaratamiyorsa topsuz yaratacak.
Bu dahil takımdaki herkesin kanı çekilmiş gibi davranıyorlar anormal durumlar bunlar.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sagda da farkli degil bu herif ilk olarak defansa yardıma gelmiyor. Rakipler çözdü olayı kendimizi kandırma başka birşey değil. Aldığı topu her yerde eziyor sol açığın selcugu desek nokta atışı olur. Topla pozisyon yaratamiyorsa topsuz yaratacak.
Bu dahil takımdaki herkesin kanı çekilmiş gibi davranıyorlar anormal durumlar bunlar.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bu sezon topsuz oyunda herhangi bir başarısı olmayı geç topsuz oyunda bişey yapmaya çalıştığını bile görmedim Rodrigues 'in

Tek silahı var ayni stoch gibi. Hemen çözdü rakipler. Hamle oyuncusu olmasi gerekir normalde ama kadro berbat iste

Tek silahı var ayni stoch gibi. Hemen çözdü rakipler. Hamle oyuncusu olmasi gerekir normalde ama kadro berbat iste
normal...önde top tutan bir forvet olmadığından onun oyunuda bozuldu...duvar pasları yapamıyor kimseyle...bu durumdada çok kolay tutuluyor...sezonun ikinci yarısında eğer o tıp birini alabilirsek kendiside rahatlayacaktır...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Lokomotiv maciyla ve aldigin zamla girdigin tripten cikip golleri dizmeye devam etmeni arzuluyoruz.

Geçen yıl çokça yazdığım ve çekindiğim mevzu oluyor gibi.

Parladı, satmadık ve günden güne geri gidiyor üstüne maliyeti arttı ve sözleşme süresi uzadı.

Tek problem forvet de değil salmış kendini ve ben oldum kafasında oynuyor, yine de bugün en çok güvenilebilecek kişi o maalesefki.

Oglum bak kac haftadir futbol oynadigin yok. Bu macta silkelen ve kendine gel, delik desik etmeni beklyorum S04u

Geçen yıl çokça yazdığım ve çekindiğim mevzu oluyor gibi.

Parladı, satmadık ve günden güne geri gidiyor üstüne maliyeti arttı ve sözleşme süresi uzadı.

Tek problem forvet de değil salmış kendini ve ben oldum kafasında oynuyor, yine de bugün en çok güvenilebilecek kişi o maalesefki.
Süresini uzatmadik diye biliyorum.

Peki bu akşam oynasa, maçı alsa bu adamı yine övüp göklere çıkaracak mıyız dibindeki adama pas vermeyip pozisyonları hiç ettiğini unutarak. . .

Daha hangisini atacaksın lan embesil herif.. çıldırmamak elde değil

Coprigues satilmali dedigimde buyuk takim topcu satmaz satsak yerine kim gelecek vs. diyenler nerede simdi

Geri
Üst Alt