Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.030
- 7.821
- 1.588
Bize gelseydi kraldi fenere gitme durumu olunca çöp oldu. Kesinlikle fenere gitmesini istemeyecegim oyunculardan biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelseydi kraldi fenere gitme durumu olunca çöp oldu. Kesinlikle fenere gitmesini istemeyecegim oyunculardan biri
Demin arkadasla tartistik. Onyekuru bence kesinlikle daha ön planda ama garry nin verdigi katkida unutulmamaliyoo alakası yok. Ben defalarca kötü oyuncu diye söylüyordum zaten. Bize şampiyonluktan çok 10M getirmesi büyük fayda sağladı. Onyekuru'nun bu sene oynadığı gibi oynadı mı hiç?
Demin arkadasla tartistik. Onyekuru bence kesinlikle daha ön planda ama garry nin verdigi katkida unutulmamali
Bazi futbolculara okeyim ama garry gibi futbolcularin gitmesini istemem sadeceee onu inkar etmedim ki? Yasin'de 2015'te müthişti ama bizim seviyeden uzakta. Olabilir böyle şeyler.
Haeee?Beyinsizin teki, iyi para kazandirdi tesekkür ettik yeter. Arkasindan aglanacak birisi degil.
Haeee?
Bu renktaşımızın 37bin mesajının kaçı fbmizi savunmaya yönelik acabaFeneri sallamıyoruz diyorsunuz bir çoğunuz ama Fenere yapılan veya gündemde olan her transfere laf ediyorsunuz. Yahu madem cacık olmaz neden bu kadar kafaya takıyorsunuz? Bazısı çocuk gibi Feneri büyük harfler ile yazıyor diye bazı arkadaşlara Fenerli yakıştırması yapıyor falan, gerçekten de Fener bayağı bayağı umurunuzda değil.
Tek tek say her şeyi hazır bekleme.Bu renktaşımızın 37bin mesajının kaçı fbmizi savunmaya yönelik acaba![]()