#7 Garry Rodrigues

Adam fişek gibi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

35-4.jpg

klasik defansı yetersiz ya sürekliliği yok
utanması olan bu adama çamur atmaz 90. dakikada adam depar atacak ve verkaça girecek üstelik maç boyunca 5-6 inanılmaz depar atacak sonra da adama beyinsiz diyeceksiniz

Elimizde Bruma ve Yasin ile 2 sol kanat varken neden bunu aldik hala anlamiyorum. Bruma dönecek haftaya, Yasin de oynar herhalde.

Yine bu adam kesik mi yiyecek?

Cok kötü bir planlama var. Daha dogrusu hic bir planlama yok kulüpte. Yalniz bu Rodrigues'i "yazin Bruma'yi satarsak, yerine bu oynar" düsüncesiyle almadilarsa ben de hic birsey bilmiyorum.

Önce geniş alanda iş yapacağını göstermişti.Bence dar alandada başarılı bir oyuncu.Devamlı oynatılırsa üstüne koyarak devam edecek.

Bir iki pozisyon dışında pek bir şey göremedim. Lakin 2 haftadır aldığı faullerle takımı kurtarıyor enteresan.

Bizim takım kendisine ve Bruma'ya ayak uyduramıyor.

Adam uçup gidiyor bizim oyuncular geride kalıyor aşırı yavaş bizdeki oyuncular

Yetenekli oyuncu. İyi bir takımda,özellikle orta sahası iyi olan bir takımda daha iyi oynar belli.

Lan ne değişik adamlarsınız ya :D Geçen bu takımın oyuncusu değil diyordu herkes. Şimdi övülüyor ilginç:D

orta sahada topu çalıp kontra atağa çıkardığı bir pozisyon var muazzam !

Su hollanda olaylarindan dolayi Gary ve Sneijderi rahat birakin. De Jongu yollayin :D

Gayet iyiydi. Çalım atarken Bruma kadar kıvrak değil sanki ama boş alanı çok hızlı geçiyor.

Geri
Üst Alt