#7 Garry Rodrigues

Fiyat performans olarak Rodrigues > Bruma. Bu demekte bir beis göremiyorum. Lig bitti, gerçekleri görün artık. Kimse Bruma'ya 30 milyon euro da vermeyecek ayrıca. İyi teklif gelirse de satılmalı bence.

iyi futbolcu.yasin denen arkadaştan kat kat iyi.

Leş gibi transfer. Hangi transferleri iyi ki adamların.

Kkimlere kaldık. Bir de seneye 1.7 Milyon Euro alacak bu adam.

Yedek kadro icin bile yetersiz.Simdi o maasa sozlesmesi bitene kadar gonderemezsin bunu.

sadece bu değil belki de futbol IQsu bu kadar düşük bir takım yeryüzünde bugüne kadar kurulmamıştır bu takımı kuranların futbol zekası da ortada bu yüzden gerçi ben Dursunda normal zekanın da çok düşük olduğunu düşünüyorum ya neyse

Bu transferin sirrini hala cözemedim. Hic bir mantikli aciklamasi yok, yine menajerlerin kucagina oturdular.

Adami sag kanat diye aldilar ama bu herif bildigin sol kanat. Eh arkadasim senin elinde sol kanat icin Yasin ve Bruma var hatta zorlarsan Poldi bile var. Ne diye gidip sol kanata yeni bir eleman aliyorsun en transfer gerektiren bölgen stoper ve orta saha iken.

Resmen mallik ya. Bu kadar da olmaz artik diyorsun ama ertesi gün yeni bir skandal ile karsilasiyorsun bu Dursun döneminde.

Takımda kimi tutsan elinde kalıyor dursun yarın sabah gitse bile bu takımdaki çöpler iki senede anca temizlenir

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin ve Bruma bu arkadaş'tan gerçekten daha iyi
Yasin'le benziyorlar tıpatıp özellik olarak ama en azından Yasin gol tehlikesi yaratıyor

Birde Garry sanırım yedek kalmaktan pek mennun değil basında pişman oldu Paok'a beni geri alın diye haber gönderdi gibi haberler var

Ne diyelim inşallah doğrudur en fazla yedek olabilecek bir adam ama çok fazla paralara geldi artık alıştığımız gibi

Sinan Yasin ve Garry'den kurtulma vakti geldi artık ...

Şimdi diyeceksiniz adam daha yeni geldi ne gitmesi filan diye ama inanın futbol IQ'su 0 ın altında bu oğlan tek bildiği topu önüme atayımda koşayım bir

Bruma gitmek istiyor zaten. Bruma'yı 20ye falan satmak lazım yoksa seneye bedava elimizden gidecek.
O gider bu oynar işte. Aldık madem oynatacaz yapcak birşey yok.

Bruma gitmek istiyor zaten. Bruma'yı 20ye falan satmak lazım yoksa seneye bedava elimizden gidecek.
O gider bu oynar işte. Aldık madem oynatacaz yapcak birşey yok.
Yazdığımdan yanlış ifade çıkarılmasın ne Rodriguez süper topçu, nede Bruma kötü topçu, ama bu adam şimdiye kadar oynadığı her maçta bişeyler ortaya koydu. Bruma ise son dönemde bal yapmayan arı.

Son düzenleme:
Bruma'nın Sneijder'in Poldi'nin bu son dönemdeki form düşüklüğü tamam futbolcu'nun kendisiylede alakalı ama büyük suç Tudor'da bence

Tek bildiğimiz sadece koş koş koş ne defans yapmasını ne hücum etmesini beceremeyen bir takım'a dönüştük iyice

JoR döneminde verkaç'lar seri paslar kanat'lardan içeri girmeler'i filan görürdük takımda

Şimdi soruyorum Tudor döneminde ulan şu hücum organizasyonumuz acayip'di dediğiniz hangi maç var

Şu takım'ın gol atmasının tek yolu Bruma Sneijder Poldi filan bireysel yetenekleriyle şapkadan tavşan çıkaracak'da gol atacaz

Yoksa Tudor'un hücum anlayışıyla olacak iş değil bu top orta saha'yı geçtiği anda kimse ne yapacağını bilmiyor gidin bolca koşun doğaçlama oynayın mı diyor Tudor ne yapıyor

1 milyon 350 bin Euro

Bu parayi verecek enayi bir kulup yok maalesef.

DAlmcC_WsAAJc4B.jpg

Geri
Üst Alt