#7 Garry Rodrigues

Çok akıllı ya bizim scoutlar kimsenin görmediği, duymadığı müthiş kanat oyuncusunu 4,5 milyona alıverdi.

Hani elit takımları geçtim sevilla ,porto, villareal gibi takımlar aldıkları oyuncularda sadece hızlı olmasına bakmaz.
İlk önce adamın futbol bilgisine bakar. Tekniğine bakar.
Bu takımlar yasin, garry gibi adamları bırak almayı kapının önünden geçirmez.

Bruma'nın kramponlarını bile taşıyamaz. Klasik açık alan oyuncusu. Kasımpaşa seviyesinde oyuncu. En fazla bizde iyi bir yedek olabilecekken, banko oynuyor.

Son düzenleme:
Bunu Yasini Sinani toplasan Bruma'nin tek bacagi etmezler.

Ama bazilarina göre Garry Bruma dan daha akilli ve etkili bir eleman. Allah akil fikir versin.

Bunu Yasini Sinani toplasan Bruma'nin tek bacagi etmezler.

Ama bazilarina göre Garry Bruma dan daha akilli ve etkili bir eleman. Allah akil fikir versin.

Birkaç maçlık performansına göre öven gördüm de (belki ben de yazmış olabilirim gaza gelip net hatırlamıyorum) ama Bruma'dan iyi diyen kim abi? İsim versene engel atayım. Zaman kaybı olmasın.

Birkaç maçlık performansına göre öven gördüm de (belki ben de yazmış olabilirim gaza gelip net hatırlamıyorum) ama Bruma'dan iyi diyen kim abi? İsim versene engel atayım. Zaman kaybı olmasın.

Hatirlamiyorum. Ilk macindan mac bile degil aslidna 45 dakikalik oyunun dan sonra bunu iddia edenler vardi.

45 dakika ile seni tüm sezon tasiyan Bruma dan iyi oldugunu görmek gercekten muazzam bir is. Scout falan yapalim o arakdaslari baksana 45 dakika ile hemen oyuncunun ne mal oldugunu anliyorlar.

Köy takımına karşı bile aşırı rezildi

Keşke hemen satılsa 1-2 m yada ne verirlerse artık

Bu oynayacağına alt yapıda ki Recep Gül yada Yunus Akgün şans bulsa daha iyi olur onlarda potansiyel var hiç değilse.

Şu adam için çok kişi zamanında Brumayı yedi lan. Yok Bruma bunu kıskanmışta pas atmamışta. Çoğunuzda inanıyordu buna

Brumanin beyinlisi

Pehpehpeh.

Satılığa koysan alıcı çıkmaz

İyi bir yedek , bu akşam ilk 11'de sahaya çıkan çoğu futbolcu gibi. Tabi bazıları futbolcu bile değil onlar kendilerini biliyor...

DGFLQcxXYAIalti.jpg

Her maçta çok hareketli ve elinden geleni yapıyor. Bu açıdan çok değerli bir oyuncu.

Telles sol bekte olsa çok etkili bir ikili olurlardı hücum anlamında kafası sürekli yerde değil ve çok basıyor.

Geri
Üst Alt