#7 Garry Rodrigues

bir bruma değil tabiki bruma çok başka adamdı.ama garry daha profesyonel oynadığı klubun değerini bilen bir isim.garry sahadaysa bilirsin ki çabalıyacak savaşacaktır.sorunda

çıkartacak bir isim değil.her takıma lazım böyle adam .Bazen as bazen yedek gayet faydalı olacaktır.

Bayagi istekli ve takim icin elinden geleni yapiyor ama kalite yok ne yazik ki

Böyle istekli oynadigi sürece sans bulmaya devam etmeli

Abartısız söylüyorum malın teki maalesef, 22 yaşında falan olsa hadi dersin birşeyler kapar 27 yaşında futbol zekası dahada gelismez. Umarım beni yanıltır ama çok zor imkansiza yakın belki. Bir ara Dos Santos vardı o herif garry gibi 3 tane ederdi bal yapmayan arı diye başını yemislerdi çocuğun.

Ernest Asante - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
Habu herifle kafa kafaya takas yapalım hızıyla ligin içinden gecer, garryden daha fazla katkı verir

Bence sagda daha iyi
Sagda oynadiginda istatistiksel olarak daha cok katki verebilir

Solda cok gereksiz calima girip eli ayagina dolaniyo

Cok iyi niyetli bi oyuncu, hep böyle savastikca 11 de bile oynayabilir. Kaliteli oyuncularin yaninda dahada iyi olacaktir

şu ana dek kendisini ispat etmeliydi
ilk 11'in parçası olabilecek olgunluğa sahip değil

Çok top kaybediyor hoca. Birde gereksiz el kol hareketleri var. Rotterdam hali sahadami maç yapiyon olm sen kendine gel orasi Türkiye.

Yedekte durması iyi olur ama ilk 11 için yetersiz. Rakip eksiltmek için tek silahı hızı, pas oyunu zayıf, son tercihler zayıf, doğru koşuları yapamıyor ve daha pek çok eksiği var.

Bir mağlubiyette küfür yiyecek ilk oyunculardan

İyi adam yaw solda çok iyi oynadığı maçlar hatırlıyorum geçen sene o takımda,Bu takım tam onluk verim alırız

Sol kanata adam alinmazsa ve bu oynarsa cok küfür yer cünkü abartiyorsunuz bunu.

Ha benim icin hava hos Arda alinmadigi sürece Yasin ve Garry ye raziyim demistim.

Asamoahın arkasına Linneside koyarsın önüne Rodrigueside koyarsın sırıtmaz tam bir azman

asamoah-linnes'te cok güclü ikili olur. tempoları yüksek. sürekli gidip gelirler. bayagı bayagı sağlam kadro geliyor. insallah bir aksilik cıkmazda sampiyonlugu kopartırız.

Sol kanata adam alinmazsa ve bu oynarsa cok küfür yer cünkü abartiyorsunuz bunu.

Ha benim icin hava hos Arda alinmadigi sürece Yasin ve Garry ye raziyim demistim.

absobloodylutely

nedense Kayseri maçından sonra Rodrigues değer kazandı bir anda. Halbuki iyi de oynamadı yaptığı asiste rağmen.

İnşallah yönetim kanadı emanet etmeyi düşünmüyordur.

Geri
Üst Alt