#7 Garry Rodrigues

son dakika ikinci friki selcuk yerine garry kulansa daha tehlikeli olurdu.

Ulan ikinci yarıda sağdan girdiğin pozisyonda bekledin bekledin topu içeri çeviremeden dışarı çıkardın ya, ne diyeyim sana.

Zeka yok, yetenek yok. Sadece hız var adamda.

Ben beğeniyorum. Baskılı oyunumuzun en önemli parçalarından. Olmazsa takımın zorluk çekeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben beğeniyorum. Baskılı oyunumuzun en önemli parçalarından. Olmazsa takım zorluk çekeceğini düşünüyorum.

laf atanlar var, o olmasa hic pozisyona giremicektik.
sorun diger tarafta kanat oyuncusu olmamasi hep rodrigues yapmasi gerekiyor.
neyse feg oynamaya baslayinca buda düzelir.

İstediğimiz arzuladığımız Galatasaray'ın oyuncusu değil ama yine de olması gerekiyor.Topu rakip yarı sahaya yıkamıyoruz. O yüzden karşı pres ile top kapıp gol atmaya çalışıyoruz hep. Bunu da iyi yapanlardan birisi Rodri.

İyi bir hamle oyuncusu olur, onun ötesinde yeterli seviyede değil.

Yeterli değil. Faydalı işleri olsada çok çok fasla posisyon öldürüyor zeka eksikliğinden.

Kötü zeminde 0 arkadaşlar. Bu zeminde top tekniği iyi adamlar iş yapar. Rodriguez teknik ve zeka sıfır sadece hız ve şut. O yüzden iç saha maçlarında oynamalı dış sahada değil Dış sahalar hep kötü zemin.

Gol pası dışında berbattı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

r faydalı işler yapmaya çalışıyordu, hücumda tek etkili diyebilecek isimdi bugün

Rodrigues bu oynadığından çok fazlasını yapacak bir oyuncu değil zaten. Fazla ekstrası yok. Oyun sıkıştığında, alan bulamadığında kendi pozisyonunu yaratabilecek özellikleri yok. Top sürüyor ama adam eksiltemiyor. Ancak boş alan bulursa iş görüyor. Şu ana kadar yaptıklarını atletik özellikleri iyi olan herhangi bir kenar oyuncusu da yapabilirdi.

Feghouli ritmini yakalarsa sağı alır. Rodri de solda denedir. Tutarsa ne ala, tutmazsa kulübeye

Klasik Geri. En iyi maçında bundan daha az hatalı tercih yada isabetsiz pas yapar. Ama pek yeterli olmasada bu sene +10 asisti görebilir bakın, çok ilginç olacak.

Futbol sahasındaki kararlarını alırken kullandığı zekayla normal hayatında günlük işlerini yaparken kullandığı zeka aynı düzeydeyse çok sıkıntı çeker bu adam.Asist yaptığı pozisyonlarda başka yapacak hiçbir şeyi olmadığı için asist yaptı başka seçeneği olsa yanlış karar verip diğerini yapar.

Bence banko sol kanatta Garry oynamali Tolga yerine. Adam asistleri ile baya katki sagladi. Yasin beye guvenecek halimiz yok.

Yasinden selcuktan sinandan bosuna katki beklememeli kimse. En basta Tudor.

Kanat oyuncusu için hız önemlidir evet ama bunun yanında asıl önemli olan çalım ile adam eksiltme. Rodriguez bunu sadece hızı ile yapabilen bir oyuncu ve bu bugünde görüldüğü gibi her maç yeterli olmuyor. İlk yarıda özellikle bir pozisyon vardı, nasıl çalım atacağını bilmediği için, hızı ile geçebilecek alanda olmadığı için ava yakalanan balık gibi rakibe takıldı. Eğer orada çalım ile adam eksiltme kabiliyeti olsaydı ortada Gomise bırakması kalacaktı. Yine aynısı ikinci yarıda oldu ama bu sefer rakip faul yaptığı için en azından serbest vuruş kazandık. Bu yüzden bir çok maçta mücadele ettiği ile kalır.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt