#7 Garry Rodrigues

Linnes i hadi riekerink de azarliyor bir uyum sorunundan bahsediyordu

ama garry , daha ts macinda girdigi gibi gol atti ve herkese 5 dk daha olsa beraberlige giderdi mac dedirtti

yerinde ikamesi olsa anlarim , garry oynamadi bruma vardi desek tamam

eren icin garry feda edilir mi ?

Linnes i hadi riekerink de azarliyor bir uyum sorunundan bahsediyordu

ama garry , daha ts macinda girdigi gibi gol atti ve herkese 5 dk daha olsa beraberlige giderdi mac dedirtti

yerinde ikamesi olsa anlarim , garry oynamadi bruma vardi desek tamam

eren icin garry feda edilir mi ?

veya kanat olmayan tolga icin.

takımın daha başında değilken aldırdı bunu, şimdi de oynatmiyor sorunlu adam

Geçen sezon Bruma'nın yaşadığını yaşıyor.

eline geçen ilk fırsatta selçuğu sahaya süren adam rodrigues'i görmezden geliyor bu adam resmen akıl tutulması yaşıyor

Sanirim tudor daha once garry nin antrenorlugunu yapti ama garry geldiginde tudor un bizle alakasi yoktu

İlk maçlardaki performansı rodrigues mariano ve gomise borçlu olduğumuzu göremiyor başımızdaki herif, ben garry yerinde olsam çıkmazdım sahaya

XPERIA X

Garry kötü bile oynasa kanat oyuncusu, Mariano kaç kere çıktı, top atacak adam bulamadı. En kötü bir tehdittir, nasıl oynatmaz anlamış değilim.

Saçmalama. Garry'i Riki aldırdı
yok sanmıyorum riki'nin bu adami istediğini. ihtiyacimiz olan pozisyonlar farkliydi hem poldi,brumalar varken. paok'tan kankasini getirdi işte tudor.. menajer işi falan vardır belkide. riki nerden bilsin garry'i.. o dönem ihtiyacimiz yoktu çünkü..

yok sanmıyorum riki'nin bu adami istediğini. ihtiyacimiz olan pozisyonlar farkliydi hem poldi,brumalar varken. paok'tan kankasini getirdi işte tudor.. menajer işi falan vardır belkide. riki nerden bilsin garry'i.. o dönem ihtiyacimiz yoktu çünkü..

Menejer vs hepsi olabilir ama tudor olamaz cunku tudor ile alakamiz yoktu garry geldiginde

Takımdaki en dusuk futbol zekasına sahip oyunculardan biri ama öyle ya da böyle ne zaman yedek başlasa ya da olmasa hep sıkışıyoruz.

Takımda olduğu surece 11 başlaması şart. Tıpkı Tolga gibi

DPTMf5XXUAAiUH5.jpg

Geri
Üst Alt