#7 Garry Rodrigues

Yok yaw nereye deniyorsun? :asd2: Garry ofansif bi oyuncu olmasına rağmen biz atak yaparken bile nerede duracağını bilmiyor. Beyin fonksiyonları kısıtlı o açıdan. Sol beke koyarsan maç başı 7 defa ofsayt çizgisini bozar. Hayır bi de neden Garry? :D

Bi Garry var defansa yardım eden filan ondan. (Kanat oyuncuları arasında)

Hem Sabri der geçerim. :asd22:

Herif ilerde bekleyip orta açıyordu sadece.
30 dk sonra eli belinde geziyordu.
Beyin konusunda çok da bi farkları yok zaten. :D

Hayır acaba şöyle mi düşündünüz ki?

FT en son bizdeyken kim sol bekti? Riera. :confused:
Riera'nın asıl mevkisi? Sol kanat.
Haaa o zaman yine gelip bi sol kanadı sol bek yapar.
Bizde kim var sol kanat oyuncusu? :confused:
GARRY.
Hmmm o halde FT Garry'yi sol bek yapabilir arkadaşlar. H.o.

Çok mantıklı aslında, ben ikna oldum.
Riera olağanüstü top tekniği ile yaptı o işi
Ne atletti nede çok iyi fizigi vardı
Gary in hızından başka neyi var zaten defans yapmayı öğretemezsin bu saatten sonra

Riera olağanüstü top tekniği ile yaptı o işi
Ne atletti nede çok iyi fizigi vardı
Gary in hızından başka neyi var zaten defans yapmayı öğretemezsin bu saatten sonra
Teknik + herif futbolu biliyor. Beyni var. Garry'de 3ü de yok. İyi bi atlet, az biraz yetenekli o kadar.

Gary deki hız riera da olsaydı bir valencia olurdu
Valla en başlarda pek seveni de yoktu çünkü kanat performansı beklenenin altındaydı. Başta bu kadar sevilmeyip sonradan bu kadar saygı duyulan en son kim vardı hatırlamıyorum bile. Büyük ismi olmasa bile son yıllarda formamızı giymiş en iyi futbolculardan biriydi bana göre. Keşke şartlar uygun olup daha uzun kalabilseydi.

Valla en başlarda pek seveni de yoktu çünkü kanat performansı beklenenin altındaydı. Başta bu kadar sevilmeyip sonradan bu kadar saygı duyulan en son kim vardı hatırlamıyorum bile. Büyük ismi olmasa bile son yıllarda formamızı giymiş en iyi futbolculardan biriydi bana göre. Keşke şartlar uygun olup daha uzun kalabilseydi.
Kanatta oynamaya temposu yetmiyordu
Bekte ara sıra çıkarak ekonomik oynayarak büyük fark yarattı
Onun gibi orta açan yok gibiydi takımda

28de6004730f07896edd62eb2806ea54.jpg

#jftt

Son düzenleme:
Şu adama yapılan haksızlık kimseye yapılmamıştır elimizdeki oyunculara göre ben beğeniyorum bu adamın olmadığı her maçta ileriye çıkmakda zorlandık

Hoca şans vermeli kesinlikle. Bu adam çok iyi bir adam değil ve normal şartlarda Galatasaray'da ilk 11 oynayamaz ama akıcılık yönünden sıkıntılı kadromuzda oyuna hareketlilik kazandıran tek isim belki de. Oynamadığında hücumda sıkışıyoruz.

Gerçekten çok iyidi sol kanadı tek başına işliyordu en son sakatlanması gereken maçta sakatlandı Rodrigues ...

Umarım ciddi değildir. Üzüldüm çocuğa yahu. İyi de oynarken üstelik.

Geçmiş olsun.

buna da capraz bag diyorlar. Saka mi la bu ?

Geri
Üst Alt