#7 Garry Rodrigues

Takimin bir numarasi . Sezon basindan beri bu adam oynatilmazsa her yol tikanir dedik

tudor gec akillandi , allahtan terim ayni hataya dusmedi

muthis bir oyuncu , modern futbolun en onemli ogesi surat ziyadesiyle var , arkadaslariyla uyum da ust duzeyde

biraz sut eksigi , guven ve karar problemi olabilir ama bu adam oynadikca mac basina 4-5 pozisyon cepte

Takimin bir numarasi . Sezon basindan beri bu adam oynatilmazsa her yol tikanir dedik

tudor gec akillandi , allahtan terim ayni hataya dusmedi

muthis bir oyuncu , modern futbolun en onemli ogesi surat ziyadesiyle var , arkadaslariyla uyum da ust duzeyde

biraz sut eksigi , guven ve karar problemi olabilir ama bu adam oynadikca mac basina 4-5 pozisyon cepte
Dunya kupasina senagal yerine yesil burun gitseydi keske.
Milli takimin 2 3 yildizindan birisi zaten.
Guzelce pazarlayip 13 15e okuturduk.
8 10 a okutursak iyi yine suanki durumda.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene sonunda kendisi de bir +10 milyon € 'ya satılabilir ...

Ben satisin her turlusune okeyim fakat gozden cikarabilecegim son adam kim diye sorsalar bu adami soylerim

fernando ve muslera ile birlikte asla kaybedilmemesi gereken bir deger rodriguez

avrupanin sayili ust duzey takimlarindan birinde olsa , bir digerine gayet guzel transfer yapabilir ama yunanistan turkiye gezince piyasaya cikamiyor

18-20m arasi teklif gelirse satilsin. Onun disinda su formuyla sampiyonlugu getirmemesi icin bir sebep yok. Her macta katkisi olur.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamin surati bana futbol izlemeye ilk basladigim donemdeki kosecki yi animsatiyor

o da yakalanmaz denen toplari yakalayan ekstra bir surati olan oyuncuydu

mutlaka rodriguez den de hizlisi vardir ama bana bu adam asiri hizli geliyor , ya da hizlanmasi mi hizli bilmiyorum ama farkli bir ozelligi var

bunun bir macta gosterttigi bir sari kart vardi alanya mi kasimpasa mi ne , 90+ da bu ne vitamin protein karbonhidrat dedirtmisti

Kral

dAnuOZ.jpg

Çalış reis çalış yazın da seni 10-15 mil. € arası bir takıma satıcaz daha ...

Bruma'nın topla gidişte daha yavaşı ve beceriksizi ama Bruma'ya oranla takım oyununa daha sadık,çok daha iyi oyun görüşüne ve şutlara sahip.

Takımın şu an en iyisi... Osmanlı dersine iyi çalışmış bizim solu boş bıraktılar sağı kapadılar ama sağdan geldiğimiz her atak da nerdeyse %100lük gol pozisyonu oldu... Mariano ile uyumu mükemmel...Uzun süredir sıfıra inip top çıkaran oyuncumuz yoktu Bruma mesela içe katediyordu çoğu zaman ama Garry bambaşk oynuyor..Azıcık becerikli olsa takım bu adam sene sonu rahatlıkla 20 asisti bulurdu

Saçlarını değiştirmesi iyi oldu. Önceki hali biraz keko gibiydi. Bu hali daha iyi. Maalesef PR için sadece futbol yetmiyor.

Bu adam da satılsın o adam da satılsın tamam da biz Porto muyuz Benfica mıyız? Derseniz seneye de bir Garry bir Badou bir Maicon buluruz tamam gönderelim. Ama her yıl bize böyle iyi topçular gelmiyor. Seneye Şampiyonlar Ligi’nde oturmuş kadroyla da çıkmak gerek aynı zamanda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazın 20 kâğıda okutma potansiyelimiz var. Premier kulüplerine hitap eden tarzda bir topçu.

Rastalı saçlarını beğendim kekoluğu atmış üzerinden. 20 mio ederi var şuan.

Sezon sonuna kadar böyle oynasın, şampiyon olalım. 20 ye vermeyelim abi, 35 versin şerefsizler. Ota boka 40-50 bayılmayı biliyorlar

Geri
Üst Alt