#7 Garry Rodrigues

Bruma ve Gary için beyin yok diyenler için yazdım hem öyle diyorlar hemde 30m eder diyorlar gayet iyi oyuncu olduklarını anlatmaya çalıştım ama becerememişim.

Anladım.Hem beyin yok deyip hem 30 milyon eder demek tabiki büyük bir çelişki.Bu forumda bu tür yorumlar malesef çok oluyor.Bu konuda katılıyorum.

Fakat hem brumada hem rodrigesde beyin soorunu yani futbol zekası ve bilgisi sorunu olduğuda bir gerçek..

O kadar süratliki karşısındaki her türlü savunmacı çaresiz kalıyor.Fatih hoca geldikten sonra müthiş oynuyor.Defansa verdiği katkıda cabası.Böyle devam speedy gonzales.

Her yıl iki tane 15 milyon üzeri oyuncu yollasak bir de şampiyonluğa ambargo koysak 4-5 yıl borçlar erir mi ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maşallah'i var.Umarim sezon sonuna kader sakatlık veya formsuzluk dönemi gecirmez.
Transferine laf eden bizleri utandırmaya devam ediyor.
Helal olsun.
Takım da aldığı parayı son kuruşuna kadar hak eden tek isim diyebilirim.

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Riko ilk mactan kadroya koyup oynatti bunu, tudor gelir gelmez kesmeye basladi , aldiran riko ama tudorla da calismisligi var gecmiste

bu adam oynamadigi her mac kisir gecer diye yazmadigim mac kalmadi

terim su ana dek linnes ile garry i kazandi , selcuk vasat ama acikcasi beni esas sasirtan , donk

oynuyor adam dogruya dogru

Her yıl iki tane 15 milyon üzeri oyuncu yollasak bir de şampiyonluğa ambargo koysak 4-5 yıl borçlar erir mi ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son derece onemli konu . Erimek bitmek ise , bitmez , ama azalir anlaminda ise , elbet azalir

ama iki husus var , 15 e satacagini kaca aldigin ve gelen parayi tekrar almaya mi , kasaya mi koydugun

bir de belki genel borcu eritmez ama futbolcu satarak ve basari kazanarak elde ettigin parayi futbolda kullanacagin icin finansman giderin olmaz, krediye ihtiyac duymazsin , finansal fair play kisitlamalariyla ugrasmazsin , yabanci para birimi ile satis gerceklestirdigin icin kur avantajin olur

bas bas bagiriyorum senelerdir , neyse ki biraz biraz basladik , bu problemleri asmanin en kestirme yoludur oyuncu satisi , diger gelirlerin hepsi tahmini , bu ise net !

seyirci gelir ama belki gelmez , dogrulari yaparsin ama basari belki gelir belki gelmez, sponsor belki bulursun belki bulamazsin ...

ama elindeki sahip oldugun bir mala talip ciktigi an artik o garanti paradir

avrupada nice klupler var elde avucta hic basarisi yok ama bu alim satimlarla varliklarini surduruyorlar

ayrica bir detay da , senin borcun var da ligdeki digerleri arti bakiyelerde dolasmiyorlar , onlarin da durumu ayni , yani sen satmak zorundasin da onlarin boyle bir derdi yok degil , bu yuzden oyuncu sattiginda rekabet dezavantajin da olusmaz

Tudor'un en büyük hatasıydı benim nazarımda. Nefret ettiğim 3'lü denemesi biel ikinci sırada gelir benim eleştirilerimde.

enteresan bir benzetme, ama gerçekten ribery nin bizdeki haline benziyor oyun tarzı. Sonra marsilyaya bayerne giden ribery başka bir seviyenin adamı oldu teknik ustalığı filan arttı ama bizdeyken aynı gary rodri gibi sürati asistleri ve çalışkanlığıyla dikkat çekiyordu.

Hani Garry Rodrigues böyle oynamaya devam ederse sene sonunda bize kalacağını düşünmüyorum elbet büyük liglerden takım aklını çelecektir 13-15 mil. € bonservis getirebilir gerçekten böyle devam ederse

Zaten biraz daha sakin kalıp girdiği pozisyonları bitirmeyi de öğrenirse piyasasını 2 'ye katlar direk

Dünkü maçtan sonra şu çinliler Rodrigues 'i milan'a götürmeye çalışırsa şaşırmam

Taraftar bakmaz para işine. Yönetici satsın ama yerine yine parlatabileceğimiz birisini alsınlar.
Alt yapıdan 2 futbolcu çıkarabilsek her iki sezon bunun bir tanesini yüksek meblağa ya satsak aslında baya yükümüz hafifler.

Gscimbom

sezon sonu satılırsa umar aminu hamlesi yapmamız çok muhtemel.

Geri
Üst Alt