- 18 Temmuz 2009
- 81.835
- 238.935
- 5.093
Saçma sapan konuşma sövücem şimdiBu ne be birader ayagini kirsan daha hizli donerdin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma sapan konuşma sövücem şimdiBu ne be birader ayagini kirsan daha hizli donerdin
Saçma falan degil. Ne dediysem çıkıyorYiğit gün geçtikçe saçma sapan yorumlarda ilerleme kaydediyorsun.
Fatih Terim egoluydu dime ama herife bak yavSaçma falan degil. Ne dediysem çıkıyor
Ilginc bi calisma olmus
Gomisin yerinin dolmayacağını söyledim mesela.Ne dedin de çıktı 1 tane örnek versene
Henry ile ikili olurmu dersinfatih hoca fc yapip, firsatci golcu olarak denemelidir
bu kadar teknik kapasitesinin sınırlı olduğunu bilmiyordum , açık söylyeyim ben daha tekniğim rodrigues'den.
ama hızını kimse yetişemez , şutları da iyi.
ayağının dışını kullanamıyor gördüğüm kadarıyla , güçsüz ayağı da çok iyi değil.
bence bu sene parlatıp elimizden çıkarmalıyız, hızı düştükçe performansı da düşecektir.
ikisi de genc fatih hocanin gozune girmek icin kiskanclik cikacaktir.
Ne diyon yav hep ne dedigisen tersi cikiyor cenabet diye ismin cikti forumda yavSaçma falan degil. Ne dediysem çıkıyor