#7 Garry Rodrigues

Üstad şu gollerden 2 3 tane Şampiyonlar Ligi'nde at da seni 40 milyona saplayalım.

Geçen sezon tek iyi sezonu bu olacak deniyordu ama bu sezon geçenki sezondan daha iyi olacak bu gidisle. Bizle oynayacagi ilk CL maçi için sabirsizlaniyorum

Badou ve Rodrigues 'in bu performanslarını özlemişiz

Eğer bu maçın 2. yarısındaki gibi oynarlarsa sezon boyunca Allah rakiplere acısın ...

Baya üst düzey avrupai kanat oyuncusu oldu lan bu deli. Maşallah aslan !

Baya üst düzey avrupai kanat oyuncusu oldu lan bu deli. Maşallah aslan !

bize ilk geldiğinde bu seviyede bi herif değildi
w. Zolid werk

Allah nazarlardan saklasin.

Santrafor almadan GS i lige ve CL ye baslatan beceriksiz baskan ve 2. Baskanin aciklarini kapatmak basta FT olmak uzere Garry Rodriguese dusuyor.

Tabi CL de bu is cok daha zor olacak. Ama Garry basarirsa onu elimizde tutamayiz seneye.

Harika bir oyuncu yemin ediyorum şuan kadrodaki en iyi oyuncu adam hem atıyor hemde attırıyor. ;)

Harika bir oyuncu yemin ediyorum şuan kadrodaki en iyi oyuncu adam hem atıyor hemde attırıyor. ;)

En az 2 sene daha elimizd tutmamız gerek.
Seneye ise yedeğine onun tarzında bir geç yetenek bulup idmanda dışarıda her yerde G7 ile takılıp onunda kendisini geliştirmesini sğlamalıyız
Artık planlı programlı işler yapalım

En az 2 sene daha elimizd tutmamız gerek.
Seneye ise yedeğine onun tarzında bir geç yetenek bulup idmanda dışarıda her yerde G7 ile takılıp onunda kendisini geliştirmesini sğlamalıyız
Artık planlı programlı işler yapalım

Geri
Üst Alt