#7 Garry Rodrigues

"RAGE" açtı resmen sahadaki gerginlik sonrası. Geçen senenin bir tesadüf olmadığını gösterecek gibi. Beni şahsen utandırdı dün akşamki performansla. Böyle devam et aslanım. Helal olsun aldığın zam :tbr:

Sene başında satıp kaynak yaratalım diyenlere selamlarımı iletiyorum.
Gomis gibi komik rakamlara satacaklardı o yüzden kalması en hayırlısı oldu.
satılsın diyenlerdendim ama min. 15m gibi rakamlar vardı düşüncemde. geçen sene gol kralını 6 ya satanlar, bunu 3m a bırakırlardı.

Helal olsun denir böyle oyuncuya.

Tarihimizin en isimli kanat forveti değil ama en verimlisi bana göre.

Yalnız fizik olarak kalıplanmış gibi geliyor bana. Omuzlar, bacak, kalça. Sağlam fitness antremanı yapmış sene başında reyiz.

Takımın hücumda en etkili silahı. Dikkat etmeli sakatlanmamalı.

Arslanım benim. Aydın Yılmaz'dan sonra en iyi 7 numaramız.

Attığı ikinci golde akıl dolu bir vuruşa imza attı. Biraz karakter, biraz çalışkanlık ve biraz da yetenek olunca her şey ortada.

Rodrigues, onyekuru, Sinan, feghouli
Ligin en iyi kanatlarına sahibiz.
Onyekuru rodrigues ikilisi vazgeçilmez olacak gibi

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk geldiginde beyinsiz oldugunu iddia edenler vardi

Ders cikarmamiz gerekiyor,paok veya herhangi bir dandik takimdan da gelse oyuncu da bi potansiyel varsa teknik direktor ve yanindaki oyuncularla birlikte kendini gelistirebilir

Ilk maci olan konya deplasmanini hatirliyorum,oyuna girdikten sonra mükemmel oynamisti hatta keita dan sonra beni en cok heyecanlandiran kanat oyuncusuydu

Umarim cl de takima katkisi olur

Yerine alınacak oyuncunun şimdiden belli olması ve çalışmalara başlamak lazım.

Onun dışında golleri iyi olsa da geçen yıl asıl öne çıkan yönü asistleriydi, topla dribblingleri şimdilik daha az.

Yerine alınacak oyuncunun şimdiden belli olması ve çalışmalara başlamak lazım.

Onun dışında golleri iyi olsa da geçen yıl asıl öne çıkan yönü asistleriydi, topla dribblingleri şimdilik daha az.

Yalnız asistlerde Gomis faktörü de vardı. Ceza sahası içinde terminatör gibi dağıtıyordu markajcılarını.

Garry CL maçlarında 2 önemli gol atsın seneye transfer bütçemizi oluşturur muhtemelen.

Yalnız asistlerde Gomis faktörü de vardı. Ceza sahası içinde terminatör gibi dağıtıyordu markajcılarını.

Garry CL maçlarında 2 önemli gol atsın seneye transfer bütçemizi oluşturur muhtemelen.
Evet Gomis etkisi var lakin ben biraz daha kendisini daha golcü bir role evirmeye çalıştığını düşünüyorum.

Sonuçta forvet olarak piyasaya çıkmış bir oyuncu.

1qs4oo.jpg

Adamın dibi. Yarın kesin gol veya asisti var. Hatta maçın adamı bile olabilir

Geri
Üst Alt