#7 Garry Rodrigues

Son dönemde les atıyor artık Rize maçını almalı bi işe yarasın

devre arasi 12-13 milyon euroya premier lige satip yerine konoplayankayi kiralayalim diyenler var mi beyler

teklif varmıydıki satacaktık adamı 15 kere izlemeye geldiler almadılar halen

Yav kafayı yiyecem adam Keçiören maçında bile bir şey oynayamıyor ...

Durup dururken zam yaparsan oynamaz tabii her seferinde aynı şey.

Artık formsuzluk filan değil bu adamınki bundan sonra da kolay kolay toparlanacağını da zannetmiyorum. Haydi adam sakatlıktan çıkar fizik olarak geri gider dersin ki toparlanması uzun sürdü veya adam çok fazla maç kaçırır bir maç ritmini yakalasın da kendine gelecek deriz

Ama artık adam Keçiören maçında bile kötü oynuyor. Etkisiz formsuz filan değil bildiğin kötü oynuyor hani Rodrigues 'in Ndiaye 'nin şu performansları gözümde Eren / Sinan ikilisinin performanslarından çok farklı değil en az Eren kadar takıma zarar veriyor Rodrigues & Ndiaye ikilisi şu halleriyle

Bugünkü golü YouTube’a felan yükleyin, belki beyinsiz birileri alır bunu.

abartmıyorum 1 milyon euro verene satın bunu. beyinsizin önde gideni

7 numarayı alan mala bağlıyor bizde...
Yasaklayın şu 7 numarayı kimseye vermeyin sizde rahatlayın bizde rahatlayalım...

Geçen sene bu adamda biraz hız var başka birşey yok 5 milyon euro veren varsa öpüp başınıza koyun diyordum. Millet bana saldırıyordu saçmalama en az 20 milyon eder falan diye şimdi ne mal olduğu ortaya çıktı. Bizim bazı taraftarlarımız hakikaten futboldan anlamıyor ben bunu anlıyorum bazen bu sitedeki bazı yorumları okurken.

Geri
Üst Alt