#7 Garry Rodrigues

masallah trdekı en ıyı yabancı suan

- Konya bu ligin en zor deplasmanlarindan, özellikle de kisin.
- Takim taktik ve kadro bakimindan umut vermiyor, bu macta da yoklari oynuyorduk.
- Rodrigues oyuna girdikten sonra skoru degistirecek katkiyi sagladi ve su ana kadar da oyun zekasi ve hareketliligi bakimindan umut veriyor.

Istikrarli olup olmayacagini görecegiz fakat son derece olumlu bir baslangic yapti ve hakkindaki kaygilari bir nebze azaltti.

Podolksi'nin ucta oldugu, Sneijder'in merkezden yönettigi ve Bruma ile Rodrigues'i mac icinde degiserek kullandigi kanatlardan olusan bir hücum hattinin bu ligde durdurulabilecegini düsünmüyorum. Net bir stoper transferi yapilir ve takim savunmasi da taktik olarak güclendirilirse sampiyonluk sansimiz hic de az olmaz.

"Ligin en iyi topcusu" diye alay edenler isine baksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
e29ecc251c34653635ca2b48d9e073de.jpg

Beyler abartmayalım lütfen....daha sadece yarım devre oynadı...sonradan az pişman olmadık...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Sabriden sonra takımımızın en iyi kanat oyuncusu

Rodri ile birlikte iş yapan oyuncu sayımız poldi gitmezse eğer 6 oldu.

Seni seviyorum.

1 Maçla ilah oldu 1 kritik maçta hata yaparsa "Bunu nereden buldun Nazif" derler :D

Şaka maka iyi oynadı, genelde yabancılar 1-2 maçta çok iyi oynar sonra yatarlar, umarım Garry'de böyle olmaz.

Nasıldır beyler izleyemedim...

2.bruma hayırlı olsun :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

<<Deniz Satar@denizsatar 33 dk.
Rodrigues'in ilk 15 dakikası; 1 asist, 1 tehlikeli frikik ve 1 kritik hücum kesme... Coşkusu, maliyet tartışmalarını bastırır nitelikte.

KADIN!

Geri
Üst Alt