#7 Garry Rodrigues

Fırtına rüzgarın oğllu Yasin Bruma yokken takımın onlara muhtaç olmadıpğını göstermek adına hem garry hem galibiyet süpr oldu kimse vazgeçilmez değil

Tam düşman dötüne topçu

abartılacak bir durumu yok yasin'in yedeği olacağını düşünüyorum .birkaç maç sonra adamın ayarını bozar kendilerine benzetirler

Umarim böyle devam eder.

Hemen efsane ilan etmeyin gençler

Bir dahaki kötü maç oynadığında da çöp yahut kazık dersiniz zaten

Rodrigues iyi maç oynadı, koşuları biraz Keitayi anımsattı

İnşallah böyle devam eder bit stoper ve Selçuk sünepe yerine tolga oynarsa şampiyonluk şansımız var

sent by note 7 #fireinthehole

abartılacak bir durumu yok yasin'in yedeği olacağını düşünüyorum .birkaç maç sonra adamın ayarını bozar kendilerine benzetirler

şaka mısın

Adam ilk maçında al at pası verdi maçı aldırdı, pası verdiği adam Sabri daha ne yapacak

Ayrıca kendine gelen topları hep olumlu kullandı

10 gol 5 asist yapması gerekiyordu heralde ilk maçında

şaka mısın

Adam ilk maçında al at pası verdi maçı aldırdı, pası verdiği adam Sabri daha ne yapacak

eren ilk maçlarda aynen böyle övülüyordu şimdiki hali ortada. ilk maçtan peşin hükümlü olmamak lazım . inşallah sezon sonuna kadar istikarlı oynar.

şaka mısın

Yasin'e Hamza zamanı Ronaldo mübarek diyenleri gördü bu gözler Furkan :D

3 puanı getiren isim.

Önemli olan devamlılık eğer böyle devam ederse harika bir oyuncu kazanmış oluruz

Bu arada sağ kanat performansı nasıl soldaki gibi mi bu da önemli

Eren kazmalık yapmasa 2. asistini de yapmış olacaktı, Eren'in pası sonra attığı tuhaf ama harika çalımdan sonra golünü de atıyordu az kalsın

Bu kadar kötü top oynadığımız zorlu konya deplasmanında tek başına bir sürü olumlu iş yaptı

İnşallah böyle devam eder. Nazar değmesin

Bu arada bir iki pozisyonda Sabri'deyken top sağdan sola pas atsın diye ellerini açtı zavallım acıdım o an daha tanımıyor Sabri'yi tabi :D

Bruma ve garry Rodriguez 2si birlikte oynadığı zaman karşı defansı kilitler. Bu gün güzel oynadı. İdmansız hali buysa kondisyonu ve morali tam olduğu zaman daha iyi oynar diye umuyorum.

Kumaşı iyi bu kesin. Girdiği gibi takımın çehresini değiştirdi. İlk yarı kaleye gidemeyen takımda sarbi denen şopara gol attırdı. İlk sinyaller olumlu lakin birkaç maç daha görmek lazım. Sonuç olarak Ryan Donk denen sirk maymunu da ilk maçında iyi oynayıp gol atmıştı. O yüzden kesin bir hükme varmak için beklemek lazım.

Geri
Üst Alt