#7 Garry Rodrigues

eren ilk maçlarda aynen böyle övülüyordu şimdiki hali ortada. ilk maçtan peşin hükümlü olmamak lazım . inşallah sezon sonuna kadar istikarlı oynar.

Eren'in sıkıntısı başka bana göre. Özgüven sıkıntısı yaşıyor olabilir şu an.. O attığı göller şans filan değildi. Tekniği kötü lafına katılmıyorum. Eren'in farklı özellikleri var. Orta açan bekler olsa adam sadece kafayla 15 gol atardı bu sezon. Top sürme ve hız yok kabul ama bence burada bahsedildiği gibi çöp filan değil. Takım yapısına uymuyor. Bize sprinter adam lazım...

Düsündügüm gibi cikti , eger kapali ve agir oynanan yunan liginde gol ve assist yapiyorsa burdada aynisini becerir dedim nitekim öyle oldu ama bu macta cok fazla pas alamadi ki daha neler yapacagini tam olarak göremedik, en azindan defansada yardim ettigini gördük buda bir artidir.

Bu adamın bizim ligte tutmama gibi şansı yok hız var çalım yeteneğide var pas alışverişide fena değil o yüzden iyi transfer bizim lige göre.

Çok değil iki mac sonra kötü bi performansında burası küfürlerle dolar

Brumadan daha gelişmiş futbol anlayışı.. Oturmuş futbolu adamın iki tane direkt asist verdi şut çekmedi hiç sürekli çalıma kaçmadı bruma da biraz böyle olsa kusursuz olcak

Ayrıca böyle bir oyuncumuzun sahada olması demek Bruma'nın biraz daha rahatlaması demek

Takımlar artık bizi çözdü Bruma'ya aşırı önlem alıyordu, sağ tarafta bugün gibi bir performans sergilerse, Bruma'nın katkısı daha fazla olur.

Adam Sterling çıktı.

Ama bu yaşa kadar büyük transfer yapmamışsa kesin var bi sağlam defosu. Nedir acep?

Bir pozisyonda Linnes'in beyni durdu yoksa orada tam orta saha cizgisinden bombos kaleye kosacakti Linnes pasi atsaydi.

Ama dedigim gibi Linnes orada beyin tutulmasi yasadi.

öne geçtiğimiz maçlarda bruma ve garry çok iş yapar.kapanan takımlara karşı oyununa da bakmak lazım.defansada yardımı da iyi değil sadece gölge markaj yapıyor.yinede kumaşı iyi bir oyuncu inşallah beklentilerin ötesinde oynar.

Bruma & garyy uzun yıllar özlem çektiğimiz görüntüyü sergileyebilirler ahh ah bir sağlam stoper ve forvet ile baya şansımız olurdu da neyse..

Brumadan daha gelişmiş futbol anlayışı.. Oturmuş futbolu adamın iki tane direkt asist verdi şut çekmedi hiç sürekli çalıma kaçmadı bruma da biraz böyle olsa kusursuz olcak
Bruma 22, Garry 26 yaşında. Bruma 26 oldugunda Garry'den çok daha fazla gelişmiş olur sakatlık falan yaşamazsa. Ben Bruma'nın 24'üne geldiğinde harika bir oyuncuya evrilecegini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arenada bruma&Gary rakiplere terbiyesiz şeyler yapar. Heyecanlandırdı lan herif.

Geldiğinde Yasin'in yedeği olur diyodum açıkçası. Ama ilk maçında Bruma'yı andıran oyun stilinin yanında akıllı bi takım oyuncusu izlenimi verdi.

Bruma 22, Garry 26 yaşında. Bruma 26 oldugunda Garry'den çok daha fazla gelişmiş olur sakatlık falan yaşamazsa. Ben Bruma'nın 24'üne geldiğinde harika bir oyuncuya evrilecegini düşünüyorum.
Muhtemelen fark orada garry 4-5 takımda oynamış olgunlaşmış inşallah brumada öyle olur

Geri
Üst Alt