Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.796
- 22.635
- 2.933
Her bir b.ku videolardan beğeninirsiniz bu adama laf ettiniz o kadar bence belliydi videoları bunu gösteriyordu zaten.. ben şaşırmadım açıkcası..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brumayla değişerek oynarlar işte kademe bozup rakibin markaj ini da dağıtırlarYalniz bu adam bildigin sol kanat oyuncusu. Ne diye sag kanata sol kanat oyuncusu aldik acaba.
Simdi "ama sag kanat da oynayabiliyor" demesin kimse, ona kalirsak Sabri de "sag kanat oynayabiliyor". Ben orijin mevkisinde oynayan futbolcu istiyorum.
Neyse ilk maci gayet tatmin ediciydi, hic tanimiyorum bu adami bakalim sag kanatta nasil oynayacak. Umarim böyle devam eder de Yasin'in afra tafralarini cekmek durumunda kalmayiz.
Ben de öyle düşünüyordum. Zaten yasin in de hızı driblingler özellikleri benzer ama son top seçimleri takıma hep zarar verdi.garry akıllıca topu kullanabiliyor. Etrafında sneijder podolski bruma olacak boşa bir top yuvarlasa anında fileye asarlar.Geldiğinde Yasin'in yedeği olur diyodum açıkçası. Ama ilk maçında Bruma'yı andıran oyun stilinin yanında akıllı bi takım oyuncusu izlenimi verdi.