#7 Garry Rodrigues

Her bir b.ku videolardan beğeninirsiniz bu adama laf ettiniz o kadar bence belliydi videoları bunu gösteriyordu zaten.. ben şaşırmadım açıkcası..

emre utkucan abiyi bağdat caddesinde görürsem tebrik edicem teşekkürler abiciğim.

Bruma'dan daha zeki olduğu bir gerçek.

Top kontrolü, Dribling ve koşu yolları iyi bir izlenim verdi. Sanki dar alanda da iyi iş yapacak gibi. Açık alanda zaten vitesi takıyor yukarıya.

Arzu edilmesi gereken seksi bir kulübe yakışan 1 topçu şüphesiz

Maçı izleyemedim de özette gördüğüm kadarı ile yere sağlam basıyor, güçlü gözüküyor, oyun görüşü de var gibi ee tamam zaten.

Yalniz bu adam bildigin sol kanat oyuncusu. Ne diye sag kanata sol kanat oyuncusu aldik acaba.

Simdi "ama sag kanat da oynayabiliyor" demesin kimse, ona kalirsak Sabri de "sag kanat oynayabiliyor". Ben orijin mevkisinde oynayan futbolcu istiyorum.

Neyse ilk maci gayet tatmin ediciydi, hic tanimiyorum bu adami bakalim sag kanatta nasil oynayacak. Umarim böyle devam eder de Yasin'in afra tafralarini cekmek durumunda kalmayiz.

Yalniz bu adam bildigin sol kanat oyuncusu. Ne diye sag kanata sol kanat oyuncusu aldik acaba.

Simdi "ama sag kanat da oynayabiliyor" demesin kimse, ona kalirsak Sabri de "sag kanat oynayabiliyor". Ben orijin mevkisinde oynayan futbolcu istiyorum.

Neyse ilk maci gayet tatmin ediciydi, hic tanimiyorum bu adami bakalim sag kanatta nasil oynayacak. Umarim böyle devam eder de Yasin'in afra tafralarini cekmek durumunda kalmayiz.
Brumayla değişerek oynarlar işte kademe bozup rakibin markaj ini da dağıtırlar

sent by note 7 #fireinthehole

Geldiğinde Yasin'in yedeği olur diyodum açıkçası. Ama ilk maçında Bruma'yı andıran oyun stilinin yanında akıllı bi takım oyuncusu izlenimi verdi.
Ben de öyle düşünüyordum. Zaten yasin in de hızı driblingler özellikleri benzer ama son top seçimleri takıma hep zarar verdi.garry akıllıca topu kullanabiliyor. Etrafında sneijder podolski bruma olacak boşa bir top yuvarlasa anında fileye asarlar.

Yasin ise 20 metreden sut ceksin.

Paok videolarında vasat görünmesi b3lki de takımın kötü olmasındandır.

Ama yine de göklere çıkarmayalım yasin gibi mallasabilir, allah korusun

sent by note 7 #fireinthehole

s-ebb08f4390d7c330c20a0e49354effeff32207dc.webp

Müthiş bir maç oynadı. Her yaptığı hareket kalite kokuyor. Hız teknik oyun zekası gerçekten etkileyici. Bruma ve Rodrigues bu lig için çok fazla bir kanat rotasyonu olur. Forvet de eren değil de iyi bir adam olsa gol kralı olurdu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çevresinde podolski,bruma ve snejder olunca bir görmek lazım. hızlı ve çevik bir oyuncu sevdim ben. Kondisyonu artınca daha güzel oynar diye umuyorum.

ikinci yarida oyuna girince daha iyi oynamaya basladik

Yunan Liginden geliyor, tanınmamış biri diye kucumseyenler ne diyecekler acaba?
Ustelik uzun zamandır antreman yapmadan, hazırlıksız ve henuz tanımadığı bir takımın maçında 45 dak. oynadı..
Bence bu adamda iş var.. Super değil ama fos bir adam hiç değil..

İyiydi, Yasinden iyi oynasa yeterli olur bize. Ama övmek için çok erken.

{taptap}

Kimse futbolcuyu tanımıyor ama peşin hüküm verip kötülüyor ve göklere çıkarıyor. İşte ben buna ayar oluyorum. Bir de genel kanı olmuş gibi bütün forum aynı tür yorumlar yapıyor ya gel de delirme. Yıllardır şu forumda bu değişmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt