#7 Garry Rodrigues

Birkaç maç sonra sövmemeniz ümidiyle.

{taptap}

Son düzenleme:
Brumadan daha iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum açıkçası bu maçtaki oyunu rakip,takımla uyumsuzluğu ve saçma son tercihlerden etkilendi.

arda nın covanni dos santosa yaptğını bruma da buna yapıyor ama o şekilde son bulmaz busefer
yani inş.

Savunma arkasina yaptigi kosular önemli bizim icin

Hucumda kosu yapan oyuncumuz yoktu

bruma bu adami bariz kiskanmis gecenki mactaki oyunuyla, bugün bruma ben daha iyi futbolcuyum kimliginde oynadi pas atmak istemedi

Valla boku Bruma'nın üstüne atmasın kimse oyun kurup pas atmak Bruma'nın görevi değil

Bruma'yı eleştirecekseniz kendi bireysel üstünden eleştirin

Bu adamın bu maç etkisiz kalması tüm takım yüzünden

İnatla hiç pas atmadılar karaoğlan'a

Sağda etkisiz gözüktü. Bence Bruma ile sürekli değişmeli oynamalılar. İkisinin de tek bir kanada hapsolması zaten modern futbola uygun bir taktik değil.

Bugün etkisizdi, sag kanadı pek sevmiyor ve kullanamıyor gibi.Gerçi cok fazla topta gelmedi ama bilemedim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder girince nasıl da toplar aldı zamanla alisrlar bruma ile zama zaman kanat değişmesi lazim

sent by note 7 #fireinthehole

Alışmayla alakalı art niyet yok kesinlikle bu adam gelmeden önce takımın tek yaptığı Bruma'ya verip çalım atmasını beklemek. Haliyle 1 haftada değişemez, bu maçta da farklı bir şey olmadı. Yani Bruma bilerek şöyle yaptı vs demek saçmalık adam diğer maçlarda nasıl oynadıysa öyle oynadı ama sağda Yasin değil Garry olduğu için dikkatinizi ve tepkinizi çekti.

2 kanat ile oynuyorsan Sneijder'in önemi ortaya çıkıyor ben bunu 2 yıldır anlatıyordum Sneijder'e uygun olan sistem bu

Zamanla daha iyi olacak bir durumu yok. Zaten ortalama bir oyuncu ve verimli oldugu taraf sol taraf. Bizim takımdaki 3 kanat oyuncusu da sol tarafta oynayabiliyor o yüzden sağ tarafa kim geçerse kötü oynayan o olacak.

Kadro planlaması bu kadar saçma yapılırsa anca böyle olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunu sola yıktik ve kayboldu. Çift şekilde oynamaliyiz

İlk maçta gereksiz abarttınız şimdide gömmeyin

O sahada top bile sektirilmez , ölçü diil.

ölcu olacak bıse yok.nie bu kadar dertlendiniz?5 top ya geldi ya gelmedi.birinde podolskiye indirdi,sneiderin 2 pasında muthiş kaçtı araya.bi pasında çalımı da bastı,savunma girdi araya.bi de faul aldı.rodrigues yokmus gibi davranıldı sahada.sattılar bi nevi cocugu ilk maçında.

Bruma'ya bok atmanın bir anlamı yok

Bruma gol atmak için fazla bencil oynadı ama Garry'le alakası yok

Garry'e gelince sağ kanatta pek verimli oynamadı, ama takima daha yeni dahil olduğu için bunu normal karşılıyorum

Sabırlı olmak lazım

Geri
Üst Alt