#7 Garry Rodrigues

Yasin sagda Garry'den daha iyi gibi geldi bana.

Adamin 1 tane sans'a attigi assist'ten sonra herkes cosdu tabi, yok ferrari yok su, yok bruma'dan iyi, birakin bu isleri.

Levent'in aldigi hangi oyuncu iyi cikti?

Allah belanizi versin sonra kus oluyoruz bunlari diyince

bombos bir transfer.

Bu adam sağ kanatta oynayamaz. Alınırken de herkes fark etti bize net bir sağ kanat gerekiyordu bu adam ise sol kanat bildiğin. Ya bunu sola koyacan saga yasin veya bruma, ya da yedek oturacak başka yolu yok.

Son düzenleme:
Suçu futbolcu olmaya karar vermesi gibi geldi bana.

Yasin'i yeterli görmezken girdikten sonra 2 maçtır tek top alamadı. Sirk topçusu gibi bacak hareketi deniyor durduğu yerde.

Ha yeterli olmayabilir orası ayrı ama karar vermek için çok erken. Dün 1, bugün 2.

2 tane sol kanat var hala sol kanat aliyorsunuz mk p venkleri

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

ilk maçtan gaza geldik gibi duruyor. inşallah bu etkisiz halinin sebebi sağda oynamasıdır. ama şahsi fikrim umutsuz vaka olduğu yönünde

Bu adamı aldılar brumada mallaştı neye el atsalar ellerinde kalıyor

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam sol kanat oyuncusu.

Ama biz gibi sag kanat icin aliyoruz. Yillardir en büyük sorunumuz isbilmezlik ve plansizlik.

Bruma yerine solda Rodrigues'le başlasaydık maçı ilk yarıda koparma fırsatı elde edebilirdik. Rodrigues boş alanları etkili kullanıyor.

İlk maçında asist yaptı diye şişirenlerden biri değilim. Daha birkaç maç daha görelim bir maçla olmaz demiştim hala öyle diyorum. Lakin çok net bir şey var ki bu herif Bruma gibi sol açık oyuncusu sağ açık değil :) Sağ kanatta yapamaz bu adam. Ters ayakla içeri katetmeye çalışıyor olmuyor aynı Bruma'da olduğu gibi. İşte dursun yönetiminin yapacağı iş bu kadar olur. İki eli ile bir miki doğrultamayan sığır sürüsü bunlar.

İlk 11 başlasın, sol kanattaki yerini alsın, katkı verecektir.

Geri
Üst Alt