#7 Garry Rodrigues

Garry nin de en iyi mevkisi Sol açık belli. bruma ile kanatları değişerek oynasınlar yada serbest oyuncu gibi oynasın sahada istediğini yapsın serbestçe.

Bruma gibi yıldızlaşmak isteyip bireysel oynamıyor.Takım oyuncusu olduğunu düşünüyorum.
Önceki takımında gol ve asist sayısının birbirine yakın olması da bunu gösteriyor.
Gevşemezse kazanım olur.

yaw bu adami yasini veya brumayi elden cikaririz diye alinan bir oyuncu degilse neyim, simdi yedek oturuyor yazik günah degilmi.

Oynatildiginda ise yarar. Ama sanssizligi iki tane formda kanat oyuncusunun olmasi. Iyi bir yedek olur su andaki durumda.

Umarım çalışmaya devam eder. Kupada oynayacak bence haftasonu . İyi performans göstermesini umuyorum şu sıra iyi bir yedek. Ama alacak formayı.

Sol açığım ben diye bağırıyor resmen Sola geçtiğinde bambaşka hale bürünüyor. Sinan,Yasin,Garry,Bruma hepsi asıl mevkileri sol açık yalnız muazzam kadro planlaması.. S

[IGM]BP2OMxgB9Lp[/IGM]

Sol açığım ben diye bağırıyor resmen Sola geçtiğinde bambaşka hale bürünüyor. Sinan,Yasin,Garry,Bruma hepsi asıl mevkileri sol açık yalnız muazzam kadro planlaması.. S

Sag kanat icin orijin mevkisi sol kanat olan adami alanlara sormak lazim bunu. Mesela Levent (Sen kimsin??) Nazifoglu.

Yasini madem affedecektin ne diye gittin ilk transferini gereksiz bir bölgeye yaptin. Stoper ve orta saha en önemli iki sorun hala. Hic bir stoper güven vermiyor hic bir stoper yan toplarda iyi degil. Ortaya onlarca yabanci stoper ismi atarak güzel uyuttular taraftari, sonucta yine gidip ilk ismi gecen yerliyi aldilar. Ahmet kurtaracak bizi ya sanki.

niye alindigi belli
hasbelkader brumaya iyi teklif gelirse yerine adam almis olalim diye alindi
yasin su an kesilirse topu kaleye paslasarak sokmayi hayal eden ergen team bayram eder. ama yasin gibi forvet-kanat oynayabilen adamimiz yok, defans arkasina, saga sola yaptigi kosular takim icin cok faydali
gary bruma oynayacaksak da bruma sagda gary solda olsa daha dogru olur bence

ismail haklı bruma ya sağ sol çok farketmiyor bence adamın hem içeri hem dışarı katetme özellikleri var. belliki bu gary o kadar kullanışlı bir heriw değil.

En azından takımda bir pozisyonun yedeği oldu helal la en son Telles-Carole'de görmek üzereydik bu hususu.

Son düzenleme:
Garry Rodrigues: "Yunanistan Ligi'nin en iyi 11'ine seçildiğim için onurluyum. Bana oy veren meslektaşlarıma teşekkür ediyorum."

a2bab194782ac43547d8e7a0ff5db749.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye alindigi belli
hasbelkader brumaya iyi teklif gelirse yerine adam almis olalim diye alindi
yasin su an kesilirse topu kaleye paslasarak sokmayi hayal eden ergen team bayram eder. ama yasin gibi forvet-kanat oynayabilen adamimiz yok, defans arkasina, saga sola yaptigi kosular takim icin cok faydali
gary bruma oynayacaksak da bruma sagda gary solda olsa daha dogru olur bence
Yasin'deki olay değişken oynamasıdır. Araya kaçıyor sağda solda adam her yerde golü atan isim oluyor. 9 gol tesadüf değil. Oyundan düşüyor falan ama doğru zamanda doğru yerde bu arkadaş.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Yasini kesemeyecegi şüphesi görüyor gibiyim ama bence kesinlikle kesecek Yasini. 2 haftası var bjk maçında ilk 11 .

Geri
Üst Alt